Haberler

Elraenn ne demek? Kime Elraenn deniliyor? Elraenn nerede yayın yapıyor?

Güncelleme:

Oyuncuların ve oyun tutkunlarının buluştuğu popüler Twitch platformunda Türkiye'nin başarılı yayıncıları arasında yer alan Elraenn isimli yayıncı, içerikleriyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Reddit r/place'teki yayınlarıyla gündem olan Elraenn'in videoları sosyal medyada hızla yayıldı ve kulllanıcılar Elraenn ne demek? Kime Elraenn deniliyor? Elraenn nerede yayın yapıyor? sorularına yanıt aramaya başladı.

Elraenn ne demek? Oyuncuların ve oyun tutkunlarının buluştuğu popüler Twitch platformunda Türkiye'nin başarılı yayıncıları arasında yer alan Elraenn isimli yayıncı, içerikleriyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Reddit r/place'teki yayınlarıyla gündem olan Elraenn'in videoları sosyal medyada hızla yayıldı ve kulllanıcılar Elraenn ne demek? Kime Elraenn deniliyor? Elraenn nerede yayın yapıyor? sorularına yanıt aramaya başladı.

ELRAENN KİMDİR?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. 1 yıl Amerika'da yaşayan Tuğkan askerlik yapmak için Türkiye'ye geri dönmüştür. Vatani görevini tamamladıktan sonra Eightborn adlı tesktil markasıyla ticarete atılmıştır.

Başarılı yayıncı oyunculuk ve tiyatro üzerine de eğitimler almış. Hayvanlara ve sürüngenlere karşı ön yargıyı kırmak için Youtube'ye girmek isteyen Tuğkan "Karınca Çiftliğim" isimli Youtube kanalını açmıştır. Kanalın genel konsepti egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşma üzerine. Daha sonrasında ise "Elraenn" isimli Twitch kanalını açan başarılı yayıncı sohbeti ve samimi tavrıyla has bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. JTG TV'nin Noobstar yarışmasından sonra ise Tuğkan, Twitch platformunun en popüler yayıncılarından biri haline geldi. Tuğkan daha sonra ise JTG'nin House of Gamers yarışmasına katılmış ve her iki yarışmadan da iyi bir kitle kazanmıştır.

ELRAENN TUĞKAN GÖNÜLTAŞ'IN KAÇ ABONESİ VAR?

Ağustos 2022 itibariyle Tuğkan Gönültaş'ın Twitter hesabında 145 binden fazla ve Instagram hesabında ise 1,7 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. İki tane YouTube kanalı bulunan Tuğkan'ın, Elraenn isimli kanalında 1,85 milyon abonesi bulunuyor. Bir diğer kanalı olan "Karınca Çiftliğim"de ise 811 bin abonesi mevcut.

Yayın hayatını sürdüren başarılı isim Tuğkan Gönültaş'ın Twitch kanalında ise Ağustos ayı itibariyla 3.5 Milyon takipçisi var.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Tuğkan Gönültaş Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title