Haberler

Ece Erken'in eşi neden vuruldu, neden öldü? Ece Erken'in kocası ne zaman öldü? Şafak Mahmutyazıcılıoğlu neden öldürüldü?

Ece Erken'in eşi neden vuruldu sorusu yaşanan son gelişmelerin ardından araştırılan konular arasında yer alıyor. Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ece Erken'in kocası neden vuruldu, neden öldü? Ece Erken'in eşi neden vuruldu?

Ece Erken'in eşi neden vuruldu? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42) Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybederken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili kim, yakalandı mı?

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NASIL ÖLDÜ?

Dün akşam bir balıkçıda silahlı saldırıya uğrayan Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, yaşamını yitirdi. CNN Türk İstihbarat şefi Nihat Uludağ canlı yayında saldırının detaylarını anlattı. Olayın mülk satışından kaynaklanan bir soruna dayandığını belirten Uludağ, "Şafak'ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Arbede çıkınca da art arda ateş edip 4 kurşunla öldürmüşler." dedi.

"ART ARDA ATEŞ ETMİŞLER"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin merak edilenleri CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ canlı yayında anlattı. Uludağ, "Şüpheliler geç saatte restorana girmiş. Şafak'ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Bu şekilde bir kurşunla Mahmutyazıcıoğlu yaralandı. Hemen sonrasında arbede çıkınca peş peşe ateş etmişler. 4 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu maalesef hayatını kaybetti. Olaya müdahale eden şoförü de yaralandı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili kim, yakalandı mı?

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Olayın bir mülk satışından kaynaklanan uzlaşı sorunu olduğu ortaya çıktı. Saldırıya karışan toplam 6 kişi var. Direkt karışan 2 kişi gözaltına alındı, diğerleri için de aramalar devam ediyor. Ayrıca saldırıda bir silah kullanıldı, 7 el ateş edildi." ifadelerini kullandı.

PARA YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

Polisin ilk belirlemelerine göre, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen S.M, G.K'den satın aldığı evi daha yüksek bir fiyata sattı. Bunu öğrenen G.K, S.M'den 100 bin lira daha istedi. S.M'nin 100 bin lira yerine 60 bin lira vermeyi teklif etmesi üzerine taraflar arasında anlaşmazlık çıktı. Bunun üzerine K.Y, kendisini "Drej Ali" lakaplı A.Y'nin yeğeni olarak tanıtarak, S.M'yi bir kafeye çağırdı. Konuyu konuşmak üzere buluşan taraflar 65 bin lirada anlaşmaya vardı ancak S.M, avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun da yönlendirmesiyle yazılı sözleşme olmadan parayı ödemeyi reddetti.

PARAYI MAHMUTYAZICIOĞLU'NA VERDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

S.M'nin ifadesinde, G.K'nin kendisini tekrar aradığında parayı Mahmutyazıcıoğlu'na verdiğini ve ondan alması gerektiğini söylediğini, daha sonra da cinayetin gerçekleştiğini öğrendiğini belirttiği aktarıldı. Olay yerindeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri de inceleyen polis ekipleri, şüpheliler Ali Y, K.Y, S.Y, S.D. ve U.C.B'nin restoranda olduklarını ve K.Y'nin silahı ateşleyerek Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü, şoförü Murat B'nin ise yaralanmasına neden olduğunu tespit etti.

Kimliklerinin belirlenmesinin ardından gözaltına alınan U.C.B. ile G.K'nin emniyetteki ifade işlemlerinin devam ettiği, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Şafak Mahmutyazıcıoğlu Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken Ece Erken Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title