Haberler

Ebru Sever Türk kimdir, kaç yaşında? Ebru Sever Türk ne iş yapıyor?

Güncelleme:

Sosyal medya fenomenlerinden olan ve yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ebru Sever Türk son yaptığıyla bir kez daha gündeme geldi! Bunun üzerine Ebru Sever Türk kimdir sorusunun cevabı merak edildi.

Ebru Sever Türk, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videolarla viral olan isimlerden biri. Peki, Ebru Sever Türk kimdir?

EBRU SEVER TÜRK KİMDİR?

Moda tasarımı, dikiş, marka danışmanlığı, stil danışmanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Ebru Sever Türk, sosyal medyaya ilk giriş amacını kendi tasarladığı ürünleri satmak olarak ifade ediyor. Ancak daha sonra markalardan gelen talep doğrultusunda üretimden vazgeçen Ebru Sever Türk, markaların reklamlarını yapmaya başlamıştır.

Muhafazakar camiaya hitap eden moda giysilerinin tanıtımı kısa sürede sosyal medya platformları üzerinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlamış ve daha sonra YouTube üzerinden de paylaşımlar yapmaya başlamıştır.Bu yazımızda da diğer yazılarda olduğu gibi kendisi hakkında merak edilenleri başlıklar halinde sizlerle paylaşacağız.

EBRU SEVER TÜRK KAÇ YAŞINDA?

Ebru Sever Türk ile ilgili olarak merak edilen en önemli konu başlıklarından biri kaç yaşında olduğudur. 6 Haziran 1986 tarihinde dünyaya gelen Ebru Sever Türk şu anda 34 yaşındadır.

EBRU SEVER TÜRK NERELİ?

Sosyal medya platformu YouTube'da kendi ismi ile yayın yaptığı kanalda memleketi olan Rize'yi ziyaret etmiş ve bu ziyaretteki anılarından bir kolaj yapmıştır. Yani Ebru Sever Türk aslen Rizelidir.

EBRU SEVER TÜRK ÖZEL HAYATI

15 yıllık evli olan Ebru Sever Türk'ün 8 kardeşinden biri kendisi gibi fenomen olan Sena Sever'dir. 14 yaşında Osman Salih isminde bir oğlu olan Ebru Sever Türk'ün eşinin ismi de Ahmet Türk'tür. Türk, Tevalli Bahçe Mobilyaları'nın sahibidir. Aynı zamanda Rizelidir.

EBRU SEVER TÜRK INSTAGRAM HESABI

Ebru Sever Türk'ün Instagram üzerinde 800 bine yakın takipçisi bulunuyor. YouTube üzerinde de 8 binden fazla abonesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Moda Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

YEŞİL MÜSLÜMAN:

2005 SONRASI TÜREMİŞ KENDİNİ BİR HALT ZANNEDEN ŞAL BABET KURUMU ÜYELERİ MÜSLÜMANLIKLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN NAMAZ KILMAYAN SADECE GÖRÜNTÜDE MÜSLÜMAN GİBİ GÖRÜNEN SAPKIN BİR KAVİM.

19
2
yanıtYanıtla
Bozuk Zihniyet:

Müslümanlığı sorgulamak bize düşmez ama bu kadını gören genç kızlarında sonu belli. Güzel görünmek için müslümanlığı ayak altına almış bu tür insanlara prim vermeyin. Gençler bari zehirlenmesin.

16
0
yanıtYanıtla
Adnan:

KIZIM SEN KIMMM MODACILIK KIMMM MUSLUMANLA ALAKAN YOK. YAZIK SANA EBRUS BURUNSILER

11
1
yanıtYanıtla
hacı adayı:

Özellikle son zamanlarda türeyen okulu eğitimi olmayan haysiyetten ve görgü kurallarından uzak (en azından benim çevremde gözlemlediğim) islamın şartını, ikindinin rekatını gösterişe yakın edep ve adap bilmeyen bir başıörtüye 1000 lira veren. kısa paçalı hörgüç başlı verimsiz nesil kapalıları . Çoğu kocasının eline bakar zaten. (not muhafazakar bir ailenin evladıyım şükür ki dinini gösterişten uzakta yaşamaya çalışan kendi halinde vatandaşım)

10
1
yanıtYanıtla
Ofluoglu61:

Yazık çok yazık .

0
0
yanıtYanıtla
GARİBAN:

MAYA BOZUKKOLUNCA YOĞURT TUTMUYOR ARKADAŞLAR . BU BİR BİLGİ PAYLAŞIMIDIR

0
0
yanıtYanıtla
Sanane:

Banane

0
0
yanıtYanıtla
Sanane:

Bananeeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title