Haberler

DYOREX KRİPTO PARA BORSASINI İNCELEYELİM, DyorEX Hakkında

ilandır
Güncelleme:

2021 yılından itibaren İstanbul'da hizmet vermeye başlayan DyorEX binlerce kullanıcının kripto para yatırımı gerçekleştirmesini sağlayarak Türkiye'nin önde gelen Kripto para borsalarından birisi olmaya emin adımlarla ilerlemiştir.

kullanıcılarına kolaylıkla işlem yapabilmesi adına 4 bankayla anlaşma sağlayıp entegreli bir şekilde çalışmaktadır. Kullanıcılar isterlerse 4 bankanın herhangi birinden Türk Lirası yatırabilir veya çekebilirler. Ayrıca DyorEX'in kullanıcılarına sunduğu diğer bir avantaj ise USDT (Tether) ile işlem yapabilme özelliğidir bu sayede kullanıcılar isterlerse USDT (Tether) ile kripto para alış-verişi yapabilirler.

"Herkes için kripto" anlayışıyla çıkılan bu yolda kullanıcılarına kripto paralar ile tanışmasını sağlayıp vekripto paralara sadece yatırım yapmayı değil eğitim vermeyi de amaçlamaktadır. Kullanıcılarının kripto borsasından en yüksek verimi almasını ve bu sayede doğru bir şekilde yatırım yapabilmesini sağlamak önemli hedeflerindendir.

DyorEX Güvenilir mi?

Bir cüzdanı kırmak nerdeyse imkansızdır. Bu yüzden kötü niyetli kişiler borsaları hedef alır. Bu konuda bilindiği üzere kendine güvenen çoğu kripto borsası kullandığı güvenlik önlemlerini ve güvenlik lisanlarını sitelerinde sergiler ve DyorEX ise bunu sitelerinde sergileyen borsalardan bir tanesi. DyorEX güncel siber güvenlik önlemleri kapsamında hem dışardan gelecek tehditlere karşı hem de kullanıcıların kendilerinin hata yapma ihtimallerine karşı gerekli tedbirler almaktadır. Bütün veriler şifrelenmiş bir şekilde aktarılmaktadır.

Tüm datalar şifrelenerek muhafaza edilerek birbirinden bağımsız olarak yapılandırılmıştır ve veriler otomatik günlük olarak yedeklenmektedir. Yedeklenen veriler kopyalanarak ayrıca kayıt altına alınmaktadır.

Fonların saklanma şekli: Fonların sıcak cüzdanlarda, başkasının bir yerde erişebileceği şekilde değil de soğuk cüzdanlarda saklayan borsalar genelde daha iyidir ve DyorEX ise bahsetmiş olduğumuz soğuk cüzdan fonlarıyla saklıyor.

Yatırımcı bilgileri, müşteri destek ekibi, üst düzey yöneticiler ve diğer çalışanlarla kesinlikle paylaşılmamaktadır. Ayrıca müşteri destek ekibi gelen taleplere cevap verirken bankacılık disiplini içerisinde müşteri kimliğini kısıtlanmış bilgiler ile tescil etmektedirler ve müşteri destek ekibi hiçbir zaman kullanıcılardan itibari para ya da kripto para yatırılmasını kripto para adreslerini kullanıcıya ait şifreleri talep etmemektedir.

DYOREX AYRICALIKLARI

Bu dokümanda işlem hacmine göre kullanıcılara sundukları günlük, haftalık ve aylık işlemlerinde DyorEX ayrıcalıkları detaylı bir şekilde sizlere hazırladık ve bunlara gelin beraber bakalım.

Günlük Kategori Bazlı Avantajlar

Yatırımlarına göre kullanıcılar 5 kategoriye ayrılmaktadır ve kullanıcılara kategori bazlı ayrıcalıklar sunuluyor.

Kullanıcılara sunulan ayrıcalıklar aşağıdaki detaylı bir şekilde açıklayacağız.

Ayrıcalıklar ve Detaylar

Analiz Desteği

Haftalık olarak yatırımcının isteğine göre belirlenecek 5 altcoin detaylı analizler ile günlük olarak pdf şeklinde WhatsApp üzerinden kullanıcılarına gönderecektir.

Günlük Bülten

Günlük gelişmeler, haftalık beklentiler ile ilgili sürekli bilgilendirici içerikler ve haberler gün içerisinde kullanıcılara WhatsApp üzerinden gönderimini sağlayacaklar. Genel bilgiler dışında yatırımcının haftalık analiz için seçtiği Altcoin haberlerine daha çok önem vereceklerdir.

Kripto Göstergeleri

IntoTheBlockwebsitesinden çekilecek teknik gösterge sinyalleri, para giriş çıkışları, Exchange-Onchain Pazar Derinliği, zincirdeki büyük işlemlerin sayısı, ağ akışları, giriş-çıkış hacimleri, hash oran dağılımı, twitter duyarlılığı ve oynaklık konularında hazırlanan detaylı pdf dokümanı haftada iki defa kullanıcıya WhatsApp üzerinden göndermeyi planlıyorlar.

DyorEX Bire Bir Eğitim

Aşağıda belirtilen konularda birebir olarak haftada 1 saat toplamda ise 12 saat ZOOM gibi online platformlar üzerinden ücretsiz eğitim olanağı sunuyorlar.

Piyasasında ki temel kavramlar

Risk ödül nasıl ayarlanır?

Psikoloji – Portföy yönetimi nasıl yapılmalı?

Risk Yönetimi

Tradingview Kullanımı

Temel Analiz Nedir?

Teknik Analiz Nedir?

Teknik Analiz1 – Destek/Direnç

Teknik Analiz2 – Trend Çizgileri

Teknik Analiz3 – RSI indikatörü

Teknik Analiz4 – MACD indikatörü

Teknik Analiz5 – Hareketli Ortalamalar

Teknik Analiz6 – Fibonacci Çizgileri

Teknik Analiz7 – BearishPattern

Teknik Analiz8 – BullishPattern

Teknik Analiz9 – Baştan Sona Grafik Çalışmaları

Alım satım stratejileri

Sermaye nasıl korunur?

Takip edilmesi gereken kaynaklar

Kripto piyasasının vazgeçilmez takip siteleri

Trade Örnekleri

Zararlı işlemler de nasıl müdahale edilmeli?

Yatırım Mentörü

Yatırım mentörü kendisine atanan kullanıcıya ileri düzey webinar eğitimi vermeyi, haftanın iki gününde kullanıcıyla randevu oluşturma şansı verilmektedir. Belirlenen saatlerde telefonlar üzerinden görüşmeler gerçekleştirip, piyasa hakkındaki anlık son gelişmeler, altcoinlerdeki beklentileri ve firmadaki yenilikleri (yeni coin listelenmesi, yapılan iş birlikleri vs.) kullanıcıya aktarmayı planlıyorlar.

Check-Up

Her ayın ilk haftası kullanıcıya, belirlenen pdf şablonunda tüm işlem geçmişi en ince detayına kadar incelenerek, yapmış olduğu hatalar ve nasıl önlemler alınacağı, bir sonraki yatırımlarında bu hatalar göz önüne alınarak doğru yatırımı nasıl değerlendireceğini içeren tavsiyeler gönderilir. Check-Up uygulaması ile, kullanıcının bir sonraki yatırımlarında detaylı incelemeyi göz önüne alarak kayıplarını kazanca çevirmesini kendilerine hedef olarak belirlemişlerdir.

Coinand Travel

Bu uygulama kapsamında bir yıl içerisinde kullanıcının seçmiş olduğu ülke genelinde bir finansal kongre ya da kripto seminerine katılımını sağlayacaktır.

Kripto Para Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title