Haberler

Dünyaca Ünlü Natalia Vodianova Antalya'da!

Güncelleme:

Bu sempozyuma ben de katıldım. Let's Talk!' etkinliği, kadın sağlığı ve cinsiyet eşitliği konusunda daha fazla ilerleme kaydedilmesi ve çözümler üretilmesi için tabularla mücadele eden düşünce liderleri, fark yaratanlar ve politika düzenleyicilerini bir araya getirdi.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu'nca (UNFPA), kadınların güçlendirilmesine ve tabuların yıkılmasına yönelik düzenlenen 'Let's Talk!' sempozyumuna Max Royal Kemer Hotel ev sahipliği yaptı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcılar otelin büyüleyici etkisinde kaldı.

ELBI ve iş ortağı UNFPA ile 'Let's Talk!' girişimini başlattıkları için gurur duyduğunu belirten Natalya Vodianova, "Sizleri burada görmekten çok mutluyum. Dijital yardımseverlik platformu olan ELBI ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu çalışanlarına teşekkür ederim. Bu çalışan kadrosu beni çok motive ediyor. Bu platform ile kadın sağlığı ve engellilik hakkındaki ön yargıları yıkmak için çalışıyoruz. Burada bu engelleri birlikte yıkmak için toplandık. "

"Amacımız kadın sağlığı konusunda ilerleme kaydetmek ve tabuları yıkmak! Bugün burada konunun uzmanlarıyla bir çalışma grubu oluşturarak kadın sağlığı etrafındaki ön yargıları yıkmak adına çalışacaklarına inanıyorum. Bugün burada, doktorlar, kadın hakları savunucuları, kanun yapıcılar ve Birleşmiş Milletler yöneticileri ile birlikteyiz. Başlayacağımız tartışmayı bir başlangıç olarak görüyoruz" dedi.

Dünyanın birçok ülkesinden adet dönemini bir utanç olarak görüp, toplumun parçası olamayan kız çocuklarının hikâyesini duyuyoruz." "Kadın sağlığıyla ilgili birçok konu hâlâ dünyada birçok yerde tabu olarak değerlendiriliyor. Birçok ülkede kızlar jinekoloğa gitmiyor ya da kendi doğalarıyla ilgili konuları konuşmaktan utanıyor" diyen Vodianova, konuşmacıları dinleyerek tek tek not aldı.

Maxx Royal Resorts Kemer'de düzenlenen etkinliğin ödül törenine onur konuğu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan dakatıldı. Ödül törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk katıldı.

Emine Erdoğan, tüm dünyada yaygın olan kadına yönelik şiddetin insanlığa ihanet olduğunu belirterek, "Ne yazık ki yaşamları boyunca her üç kadından biri fiziksel ya da cinsel şiddete maruz kalıyorlar." dedi. Dünyada zihniyet değişiminin şart olduğunu söyledi.

Dünyaca Ünlü Natalia Vodianova Antalya'da…

Panel de olan ünlüler arasında Dilek Sabancı, Anja Rubik, Dayle Haddon, Özlem Kaymaz, Jeta Barisha, Adwoa Aboah, Azra Akın, Belçim Bilgin ve birçok sektör liderleri katıldı.

UNFPA'nın Doğu Avrupa ve Asya Müdürü Armitage, "Öyle hayatlar kurmalı ve kurtarmalıyız ve bunu nasıl yaptığımızı gençlerle paylaşmalıyız. Bu tabuları yıkalım ve genç kızların ayaklarına takılı prangaları kıralım. Konuşalım bu tabuları, belirsizliği, bilerek yanlış bilgilendirmeyi, gençleri tehlikeye atan gelişmeleri ortadan kaldıralım. Göçmenler, yoksullar, engelliler, farklı olarak ötekileştirilen, güçleştirenler için artık yeter diyoruz. Sessizlik kaderimiz olmayacak artık hiç kimse geride kalmasın, kimseyi unutmayalım. Kadınlar artık hamilelikte doğumda ölmesin, her türlü şiddeti kadınlar ve kızlar için ortadan kaldıralım diyoruz" ifadelerini kullandı.

Natalia Vodianova Kimdir?

Natalia Vodianova, Louis Vuitton, L'Oreal, Marc Jacobs, Versace, Chanel, Etam, Miss Sixty, Yves Saint Laurent markalarıyla çalışmış. Calvin Klein'ın "Euphoria" adlı parfümde reklam yüzü olmuş. Vogue dergisinin kapağında oldukça fazla yer alan Natalia genç kızların idolü.

Forbes dergisine göre Natalia Vodianova Carolyn Murphy, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Heidi Klum, Kate Moss ve Gisele Bündchen'dan sonra dünyanın en çok kazanan 7. Mankeni olarak biliniyor.

Natalia'nın 5 çocuk annesi olduğunu biliyor muydunuz? Hâlâ kusursuz bir vücuda sahip.

Natalia Vodianova artık podyumlara sadece yardım amaçlı defileler için çıkıyor.

Vodianova'nın 2004 yılında kurduğu Naked Heart Vakfı yılda iki kez görkemli galalar düzenliyor. Naked Heart, 2012 yılından bu yana Rusya'da eğitime katkı amaçlı yıllık toplantılar düzenleyerek diğer vakıflara bağış desteği sağlıyor. 2015'te, Vodianova'nın Engelli Olimpiyatları yönetim kurulunda yer alması ise sosyal projelerde daha çok yer almasına neden olmuş.

Natalia Vodianova, 2002'de İngiltere'nin 22. zengini olan İngiliz aristokrat Porman ile evlenmiş. Natalia'nın ilk evliliğinden 3 çocuğu olmuş. İkinci evliliğini ise Louis Voitton'un torunu ile yapmış.

Dünyaca Ünlü Natalia Vodianova Antalya'da…

Dünyaca Ünlü Natalia Vodianova Antalya'da…

Dünyaca Ünlü Natalia Vodianova Antalya'da…

Kaynak: Haberler.com / Kadın

Natalia Vodianova Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title