Haberler

Doğa Sevgilisini Anlattı

Recep İvedik Filmiyle Gündemde Olan Şahan Gökbakar ile Bir Süredir Birlikte Olan Doğa Rutkay, Sevgilisini Yere Göğe Sığdıramadı..

RECEP İVEDİK FİLMİYLE GÜNDEMDE OLAN ŞAHAN GÖKBAKAR İLE BİR SÜREDİR BİRLİKTE OLAN DOĞA RUTKAY, SEVGİLİSİNİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI..

Şu anda Kanal 1'deki Aşkım Aşkım dizisinde rol alan Doğa Rutkay, Nükhet Duru'nun tv8'deki 'Duru Muhabbetler' programına konuk oldu.

Bugün vizyona giren Recep İvedik filmini anlatan Doğa Rutkay, aynı zamanda sevgilisi olan Şahan Gökbakar'ın oyunculuğunu övdü. Rutkay, 'Film çok güzel oldu. Çok objektif davranamıyorum. Çok işin içinde olduğum ve işin sıkıntısını onunla yaşamaya çalıştığım için. Ama izlediğimizde çok eğlendik. Onun fazlasıyla başka bir yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlığım açısından değil, tanımadan önce de böyle düşünüyordum. Farklı bir oyuncu değişik bir aktör. O da eğitimli. Çok çalışkan ve kolay pes etmeyen bir karaktere sahip olduğu için ve sanıyorum bu kadar sevgi ve böyle bir başarı hakettiği bir başarı olduğu için onun keyfini çıkarıyor. İnşallah yolu açık olur.' diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title