Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Bingöl'de

Güncelleme:

Bingöl Valisi Kadir Ekinci'yi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, iki günlük Bingöl programı kapsamında din görevlileri, üniversite öğrencileri ve hocaları, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geleceklerini söylediDiyanet İşleri Başkanı Prof.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci'yi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, iki günlük Bingöl programı kapsamında din görevlileri, üniversite öğrencileri ve hocaları, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geleceklerini söyledi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çeşitli programlara katılmak için Bingöl'e gitti.

İlk olarak Bingöl Valisi Kadir Ekinci'yi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Bingöl programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Erbaş, programının iki gün süreceğini ifade ederek, "Bugün ve yarın inşallah çeşitli programlar gerçekleştireceğiz. Üniversitemizde öğrencilerimiz ve hocalarımızla buluşacağız. Din görevlerimiz ile din eğitimi ve din hizmeti konusunda daha nitelikte çalışmaları nasıl yapabiliriz? Milletimize Bingöl'de yaşayan kardeşlerimize daha nitelikli hizmeti nasıl yapabiliriz? Onun müzakerelerini yapacağız inşallah. " dedi.

Kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya geleceklerini belirten Başkan Erbaş, "Hep birlikte beraberce işbirliği yaparak bölgemize nasıl hizmet edebiliriz. Doğru dini bilgi ile gençlerimizi, çocuklarımızı, ailelerimizi nasıl besleyebiliriz? İslam'ın barış ve huzur getiren ilkelerini ailelerimize nasıl anlatabiliriz? Bunların müzakeresini yapacağız inşallah. " diye konuştu.

Başkan Erbaş, Cuma namazında ise Bingöllü vatandaşlarla bir araya geleceklerini dile getirerek, "Cenab-ı Hak hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bütün katmanlarıyla şehrimizde yaşayan çocuğundan gencine, kadınından erkeğine herkese en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum. Cenab-ı Hak birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin inşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Diyanet İşleri Başkanlığı Kadir Ekinci Bingöl Yerel Toplum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title