Haberler

Dha İstanbulbüyükçekmece'de 11.Uluslararası Kültür Ve Sanat Festivali ...(3)

Festivalin 4. Gününde, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev'den Jazz Fırtınası...

Festivalin 4. gününde, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev'den jazz fırtınası...

Büyükçekmece Belediyesi'nin organizasyonunda gerçekleştirilen 11. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor. 10 Temmuz'a kadar sürecek festivalin dördüncü gecesinde vatandaşlar festivale yine yoğun ilgi gösterdi.

Ülkemize gelen yabancı konuklara hem Büyükçekmece'nin hem de İstanbul'un tarihi ve tabii güzelliklerini sunup, kültürel paylaşımların arttırılmasının amaçlandığı festival bu yıl 36 ülkenin katılım ile gerçekleşiyor. Misafir ülkelerin katılımcı ve gözlemci sıfatı ile katılacağı festivalin dördüncü gecesi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü'nde gerçekleşen festivalin uluslararası bölümünün resmi açılış kokteyli ile başladı. Ardından Kemal Sunal Anfitiyatrosu'nda Fatih Erkoç ve Kerem Görsev verdikleri konserle birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Alanı dolduran binlerce kişi iki saat süren aralıksız müzik ziyafeti ile deyim yerinde ise jazz'a doydu. Özellikle Fatih Erkoç'un sahnedeki enerjisi davetlileri büyüledi.

Festival kapsamında; yarın sanatçı Sıla, Çarşamba akşamı Demet Akalın, Perşembe Volkan Konak, Cuma günü de Özcan Deniz sahne alacak.

Festival kapsamında Gazeteci Yavuz Donat'a "Basın Onur Ödülü", sanatçı Müjdat Gezen'e de "Yılın sanat adamı" ödülü verildi. Donat'a ödülü veren CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, "Büyükçekmecililere yakışır bir festival bu. Değerli büyüğümüz Yavuz Donat beye bu basın onur ödülünü vermekten onur duyuyorum. Sanırız ki gökkuşağı sadece ündüz olur. Eğere belediyeler, başkanları ve halkı isterse geceleri de gökkuşağı çıkar. Buradan size baktığımda dünyanın bütün renkleri var sadece siyah yok. Hayatınız gökkuşağı tadında olsun" dedi.

EK GÖRÜNTÜ

/

---------

- Festival ateşinin yakılması

- Havai fişek gösterisi

- Genel ve detay görüntü

GEÇİLEN GÖRÜNTÜ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title