Haberler

Derbiye, Fenerbahçe taraftarı alınacak mı? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı girecek mi?

Güncelleme:

Derbiye, Fenerbahçe taraftarı girecek mi? Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 8. hafta mücadelesine Fenerbahçe taraftarının girip, giremeyeceği merak konusu oldu. 8. hafta oynanacak olan Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesine Fenerbahçe taraftarı alınacak mı? Derbiye, Fenerbahçe taraftarı girecek mi? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı girecek mi?

Süper Lig, milli aranın ardından derbi heyecanıyla start veriyor. Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta oynanacak olan derbi mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park stadyumunda karşı karşıya gelecek. Derbi mücadelesine taraftarlar yoğun ilgi gösterirken bilet ve bilet fiyatlarının yanı sıra mücadele Fenerbahçe taraftarının alınıp, alınmayacağı merak konusu oldu. Konuya ilişkin internette en çok Derbiye, Fenerbahçe taraftarı girecek mi? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı girecek mi? soruları merak ediliyor. İşte Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Fenerbahçe taraftarının alınıp, alınmayacağı ile ilgili detaylar.

DERBİYE, FENERBAHÇE TARAFTARI ALINACAK MI?


2 Ekim Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar, Beşiktaş taraftarı için satışa açılacak.

Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı açıklamaya göre Misafir tribünün rakip takım taraftarı için bilet satışının olmayacağı ve söz konusu koltukların Beşiktaş taraftarları için satışta olacağı kaydedildi.

İl Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe taraftarlarının deplasmana gitmemesini uygun görürken, kulüpler de bu doğrultuda anlaşma sağladı. Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe deplasmanına da Beşiktaş taraftarının alınmaması bekleniyor.

Derbiye, Fenerbahçe taraftarı alınacak mı? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı girecek mi?

TFF SEZON ÖNCESİ DEPLASMAN YASAĞINI KALDIRMIŞTI!

Sezon başında TFF'nin yaptığı açıklamada, deplasman yasağının kaldırıldığı belirtilmişti. Üç büyükler arasındaki maçlar için ev sahibi kulüplerin, misafir takımın yazılı onayı ve il veya ilçe spor güvenlik kurulunun kararı ile en fazla yüzde 10 olan misafir takım seyirci kapasitesi yüzde 30'a çıkarıldığı duyurulmuştu.

Ev sahibi kulüplerin, stadyum oturma kapasitesinin en az yüzde 5'i oranında misafir takım seyircileri için yer ayırma zorunluluğu ise devam ederken, iki kulübün anlaşması ve il veya ilçe spor güvenlik kurullarının uygun görmesi halinde, misafir takım tribünleri, ev sahibi kulüpler tarafından kullanılabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title