Haberler

Denizli Lise Taban Puanları 2022: Denizli Lise Kontenjanları! Denizli lise yüzdelik dilimleri! Denizli'deki liseler ve puanları!

Güncelleme:

Denizli lise taban puanları ile liseli adayı ilkokul öğrencileri ve veliler lise tercihlerine Denizli'deki liseleri eklemeye başladılar. Denizli liseler ve taban puanları haberimizde MEB kaynaklarına göre yer almaktadır. MEB tarafından Denizli lise taban puanları 2022 açıklandı. Ayrıca Denizli Lise yüzdelik dilimleri de tabloda bulunmaktadır. İşte Denizli lise taban puanları ve Denizli lise yüzdelikleri haberimizde...

Denizli lise taban puanları merak ediliyor. Denizli lise taban puanları ile liseli adayı ilkokul öğrencileri ve veliler lise tercihlerine Denizli'deki liseleri eklemeye başladılar. Denizli liseler ve taban puanları haberimizde MEB kaynaklarına göre yer almaktadır. MEB tarafından Denizli lise taban puanları 2022 açıklandı. Ayrıca Denizli Lise yüzdelik dilimleri de tabloda bulunmaktadır. İşte Denizli lise taban puanları ve Denizli lise yüzdelikleri haberimizde...

DENİZLİ LİSE TABAN PUANLARI

Denizli lise yüzdelik dilimleri ve kontenjanlar şu şekildedir:

Denizli Lise Taban Puanları 2022: Denizli Lise Kontenjanları! Denizli'deki liseler ve puanları! Denizli lise yüzdelik dilimleri!

Daha fazla lise için aşağıdaki bağlantı üzerinden Denizli lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

DENİZLİ LİSE YÜZDELİK DİLİMLERİ

Denizli lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri için 'na tıklayınız.

2022 LGS TERCİH DÖNEMİ

2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercihleri 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak olup, 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecek.

MERKEZİ YERLEŞTİRME NASIL YAPILACAK?

Merkezî yerleştirme; merkezî sınavla öğrenci alan fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları ile mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına tercihler doğrultusunda merkezî sınav puanı üstünlüğüne göre yapılacak. Öğrenciler, sınavla öğrenci alan okullar listesinden 10 okula kadar tercih yapabilecekler. Merkezî sınavla öğrenci alan okulların belirlenen kontenjanlarına puan üstünlüğüne göre tercihler doğrultusunda yerleştirme yapılacak.

Sınavla öğrenci alan okullarda merkezî sınav puanının eşitliği hâlinde sırasıyla Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğüne, sırasıyla 8, 7 ve 6'ncı sınıflardaki Yıl Sonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne, 8'inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığına, tercih önceliğine ve öğrencinin doğum tarihine göre yaşı küçük olana bakılarak yerleştirme yapılacak.

YEREL YERLEŞTİRME NASIL YAPILACAK?

Yerel yerleştirme işlemleri okulların türü, kontenjanı ve konumuna göre il, ilçe millî eğitim müdürlüklerince oluşturulan ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara sırasıyla öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanının üstünlüğü ve okula özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılacak.

Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla 8, 7 ve 6'ncı sınıflardaki yıl sonu başarı puanı üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılacak.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Lise Yüzdelik Dilimleri Lise Taban Puanları Taban Puanları Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title