Haberler

Denizli: Denizlispor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Başladı

Denizlispor, cezası nedeniyle İzmir'de oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla başladı.

Denizlispor, cezası nedeniyle İzmir'de oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla başladı.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç nezaretinde yapılan idmana tüm futbolcular katılırken, sakatlığı süren Hüseyin Kartal ve Galatasaray'dan transfer edilen genç oyuncu Zafer Şakar takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yaparak Konyaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, maçta yapılan hataları anlattı. Antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından depar çalışması yapan Yeşil-siyahlı futbolcular, sıcak hava sebebiyle zor anlar yaşarken, sık sık su molası verdiler.

Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, Konyaspor maçına galibiyet için çıktıklarını, ancak beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "İlk etapta Konyaspor'u yenip, daha sonra Beşiktaş maçını düşünmek istiyorduk ancak olmadı. Konyaspor mağlubiyetinden çıkarmamız gereken dersler var" dedi.

Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu belirten Hadzibegiç, "Bu maçta oyuncularımın daha iyi konsantre olarak, daha iyi oynayacağına inanıyorum" diye konuştu. Fikstür gereği, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ile 3 hafta üst üste oynayacaklarını belirten Hadzibegiç, "Bu 3 takım Türkiye'nin en büyük takımlarından üçü. Bu 3 maçın ardından bizim takımımızın tam gücünün ne olduğu ortaya çıkacak. Bu zor fikstüre rağmen bu zor maçların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Çünkü iyi ve kaliteli bir takımız" dedi.

Orta sahaya bir veya iki oyuncu takviyesi yapılması için yönetimle görüştüğünü dile getiren Hadzibegiç, "Yöneticilerimizin bu konuda elinden geleni yapacağına inanıyorum. Ancak transfer yapılmasa da bizim için fazla önemli değil. Ben mevcut kadroya güveniyorum. Hedefimize bu oyuncularla da ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Yeşil siyahlı ekipte, Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serhat ve sakatlığı süren Hüseyin Kartal dışında eksik bulunmuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title