Haberler

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Şubat konukları kimler? 8 Şubat 2021 Pazartesi STAR TV Canlı İzle! Ayşe Ekiz kimdir?

Güncelleme:

Türk Sanat Musikisi adına yaptığı çalışmalar ile bilinen başarılı sanatçı Ayşe Ekiz kimdir? Ayşe Ekiz kaç yaşında? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Şubat konukları kimler? 8 Şubat 2021 Pazartesi STAR TV Canlı İzle!

Hafta içi her gün yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Ayşe Ekiz kimdir? Ayşe Ekiz kaç yaşında? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Şubat konukları kimler? 8 Şubat 2021 Pazartesi STAR TV Canlı İzle!

DEMET VE ALİŞAN İLE SABAH SABAH KONUKLARI KİMLER?

Ayşe Ekiz,

İsmail Özkan

AYŞE EKİZ KİMDİR? AYŞE EKİZ KAÇ YAŞINDA?

24 Aralık 1978 doğumlu sanatçı Ayşe Ekiz, Adana doğumlu. Orta ve lise eğitimi Almanya'da alan başarılı isim, Türk Sanat Musikisi adına Türkiye'de bir ilk olan Adana Divan Musiki Derneği Çocuk Korosu'nun kurulmasına öncülük etti. Üniversite öğrenimini İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda aldı. 1997-1998 dönemi TRT Amatör ses yarışması'nda Marmara Bölge birinciliği ve aynı dönem Türkiye üçüncülüğünü elde etti ve hemen ardından TRT İstanbul Radyosu'nda solist olarak görev yapmaya başladı. TRT kapsamında pek çok konser, canlı yayın ve radyo programlarına katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hakkı Bulut Alişan Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title