Haberler

Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy Foster ölüm nedeni! Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster kimin evinde öldü?

Defne Joy Foster neden öldü? Defne Joy Foster ölüm nedeni merak ediliyor.Oyuncu, sunucu ve DJ olarak bilinen Defne Joy Foster ölüm nedeni merak ediliyor. Sihirli Annem dizisinin çılgın Eda'sı olarak bilinen Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nereli? Neden, ne zaman vefat etti? Defne Joy Foster hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Defne Joy Nayman Foster (2 Eylül 1975, İncirlik, Adana - 2 Şubat 2011, İstanbul), Türk görüntü yönetmeni, oyuncu, sunucu ve eski DJ.

Türk olan annesi Hatice Nayman ile NATO'da subay olan ABD'li Steve Foster'ın kızı olan Defne Joy Foster, 2 Eylül 1975'te Adana İncirlik Hava Üssü'nde doğdu.Çiftin boşanmasıyla Foster'ın babası memleketi Alabama'ya giderken Foster, annesiyle kaldı.Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 1992 yılında İzmir Fatih Lisesi'nden mezun oldu ve daha sonra eğitimine devam etmedi.

İlk olarak 1996'da Kral TV VJ'i olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzunca bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırdı. Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan Çeyiz Şov'u sundu. Ayrıca Kanal 7'de Zula adlı programın sunuculuğunu yaptı. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programa yarışmacı olarak katıldı.

DEFNE JOY FOSTER NEDEN ÖLDÜ?

Ölümü 2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Foster'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

DEFNE JOY FOSTER'IN DİZİLERİ VE FİLMLERİ

  • 1997: Ruhsar Konuk Oyuncu
  • 2000: Beyaz Yalanlar Yardımcı Oyuncu
  • 2000: Dadı Yardımcı Oyuncu
  • 2003: Sihirli Annem Eda
  • 2006: Selena Pandora
  • 2007: Hayal ve Gerçek Yardımcı Oyuncu

SUNUCULUK

  • Çeyiz Show
  • Çat Kapı
  • Bir İş İçin Lazım
  • NTV Yeşil Ekran
  • Uzman Avı
  • Zula

YARIŞMA

  • 2002 : Altıncı His (Takım kaptanı)
  • 2010-2011: Yok Böyle Dans (Yarışmacı)

KİŞİSEL HAYATI

Foster, çalıştığı sette görüntü yönetmeni olarak çalışan ve burada tanıştığı İlker Yasin Solmaz ile 2008'de Assos'ta evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

ÖLÜMÜ

2 Şubat 2011 tarihinde hayatını kaybeden Foster'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.Defne Joy Foster'in şüpheli ölümüyle ilgili araştırmalar hala devam ediyor.

DEFNE JOY FOSTER NEDEN ÖLDÜ?

Defne Joy Foster'ın Adli Tıp raporuna göre kesin ölüm nedeni; " Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş" olarak açıklandı.

DEFNE JOY FOSTER'IN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON SÖZLERİ!

Defne Joy Foster'in ölmeden birkaç dakika önce, 'Benim astımım tuttu, nefes alamıyorum' dediği ve 112 Acil ambulansı gelmeden hayatını kaybettiği belirtildi.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Defne Joy Foster'ın ölü bulunduğu evin önünden bildiren HABERTÜRK muhabirinin aktardığı bilgilere göre, bir önceki akşam 'Yok Böyle Dans' adlı yarışma programından arkadaşlarıyla birlikte dışarıda eğlenen ve alkol alan genç sunucu, oradan Caddebostan'daki bir arkadaşının evine gitti. Astım hastası olduğu için aldığı ilaçlarla alkolün karışması sonucu fenalaştığı iddia edilen Foster'ın arkadaşı eve doktor çağırdı. 112'yi de aradığını belirten arkadaşının iddiasına göre, acil servis gelmeden Defne Joy Foster hayatını kaybetmişti.

DEFNE JOY FOSTER KİMİN EVİNDE ÖLDÜ?

Defne Joy Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da, eşinin öldüğü eve geldi. Gözyaşları içindeki Solmaz, gerekli bilgileri aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

AA'dan gelen haberlere göre, Defne Joy Foster'ın Caddebostan'da öldüğü ev, Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait. Olaydan sonra Ahmet Altan da olay yerine gelip bilgi aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Defne Joy Foster Defne Joy Foster Defne Joy Foster Defne Joy Foster Defne Joy Foster Defne Joy Foster Sihirli Annem Sihirli Annem Sihirli Annem Sihirli Annem Sihirli Annem Kerem Altan Ahmet Altan Astım Astım Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title