Haberler

Dalyan'da Noel Pazarı yoğun katılımla gerçekleştirildi

Güncelleme:

-Dalyan'da Noel Pazarı yoğun katılımla gerçekleştirildi Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'nde kurulan Noel Pazarı renkli görüntülere sahne oldu.

- Dalyan'da Noel Pazarı yoğun katılımla gerçekleştirildi

MUĞLA - Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'nde kurulan Noel Pazarı renkli görüntülere sahne oldu. Korona virüs nedeniyle birkaç yıldır kurulamayan pazara, sıcak havanın da etkisi ile çevre ilçe ve illerden de yoğun katılım gerçekleşti.

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde kurulan Noel Pazarı renkli görüntülere sahne olurken, pazarda ev yapımı yiyecekler, süs eşyalarının da yer aldığı çok sayıda stant yer aldı. Korona virüs nedeniyle birkaç yıldır yapılmayan pazara sıcak havanın da etkisi ile Dalyan ve Ortaca'nın yanı sıra Fethiye, Göcek, Marmaris, Köyceğiz, Dalaman ile çevre illerden yerli ve yabancı vatandaşlar ilgi gösterdi.

Noel Pazarı'nda stant açmak için Fethiye'den gelen Sedef Şenbeyli, "5 yıldır Fethiye'deyim, sürekli etkinlikleri katılıyorum, yaptığım tüm ürünler kendime, dekor olan antik ürünler anneme ait. Noel pazarı çok güzel, Dalyan harika. Çok özlemişiz, çok iyi oldu" dedi.

Ortaca'dan katılan Aynur Atıcı, "İlk kez Dalyan'daki pazara katıldım. Yılbaşı ağacı ürünler yapıyorum, kapı süsleri anahtarlıklar, hepsi el emeği. Şu anda güzel gidiyor" şeklinde konuşurken kızı Ayca Atıcı ise, "Annemle birlikte geldik, annemin el emeklerini sergiliyoruz. Normalde annem Köyceğiz Kadın Üreticiler Pazarına gidiyordu, burada da noel pazarı olması bizi mutlu etti" dedi.

Ortaca'dan pazara gelerek stant açan Gülay Çolak, "Bugün çok güzel bir gün. Satış yapıyoruz, çok memnunuz, ilgi çok güzel. Uzun süredir olmamıştı özlemiş herkes" ifadelerini kullandı.

Aslen Hollandalı olan ve 12,5 yıldır Ortaca'da yaşayan Maria Jonker, Gülay Çolak'a destek olmak için Noel Pazarı'na geldiklerini belirterek, "Bu bölgeyi çok seviyorum. Bugün burada da güzel kalabalık var. İnsanlar memnun. Böyle etkinlikler uzun süredir olmamıştı, onun için de insanlar geldi ve çok beğendiler" dedi.

Dalyan Turizm Tanıtım Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı Başkanı Ertuğrul Ercan, "Bugün burada geleneksel hale gelen Noel Pazarı'nı Soruc-Leanne çifti, Dalyan Tusev, Dalyan Delta Spor ve Dalyanspor işbirliği ile gerçekleştirdik. Bugün burada yaptığımız etkinliklerin tüm geliri Dalyan Su Sporları Tesisi'nin inşasına kullanılacak. Bu sayede de bölgedeki çocuklar bu tesisi kullanacaklar. Çok kalabalık, uzun süredir pandemi nedeniyle böyle etkinlik yapılmıyordu, beklenen bir etkinlikti, çok mutluyuz. Herkese geldikleri için teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ortaca Dalyan Muğla Noel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title