Haberler

Çukur Vartolu kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kim, kaç yaşında?

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizilerinden Çukur'da rol alan Vartolu karakteri merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde final yapan Çukur'da yer alan Vartolu kim? Sorusu son günlerde en çok araştırılan konulardan oldu. Peki, Çukur Vartolu kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kim, kaç yaşında? Konuya ilişkin detaylar haberimizde!

Show TV'nin sevilen dizilerinden Çukur'da rol alan Vartolu karakteri merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde final yapan Çukur'da yer alan Vartolu kim? Sorusu son günlerde en çok araştırılan konulardan oldu. Peki, Çukur Vartolu kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kim, kaç yaşında? Konuya ilişkin detaylar haberimizde!

ÇUKUR VARTOLU KİMDİR?

Show TV'nin yeni final yapmış dizilerinden olan Çukur, baş rollerinden biri olan Vartolu karakterine Erkan Kolöak Köstendil hayat veriyordu.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİM, KAÇ YAŞINDA?

Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da doğan Türk oyuncu, yönetmen ve yazardır.

16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da doğdu. Bursa Atatürk Lisesinden mezun oldu. Lise yıllarında futbolculuk yaptı, Bursaspor'da oynadı. Futbol kariyerinden vazgeçerek tiyatroya yöneldi. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

Tiyatro çalışmalarına Tuncay Özinel Tiyatrosu'nda başlayan oyuncu, AuT ve Karşı Cinsle Tanışma Sanatı isimli oyunlarda farklı karakterleri canlandırdı. Televizyonda ilk defa, 2005 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin 4. sezonundaki "Galerici" rolünü canlandırdı; sinemaya ise ilk defa Güz Sancısı (2008) filminde "nümayişçi" rolü ile başladı.

2009 yılında "Facebook dizisi" olarak bilinen Mukadderat adlı diziyi yazıp yönetti. Aynı yıl M.A.T adlı polisiye dizide "Emre" karakterini canlandırdı. Senaryosunu yazıp yönettiği Vakit adlı kısa film, 2010 yılında gerçekleşen Sinepark 4. Kısa Film Festivali'nde, Eskişehir Kral Midas Kısa Film Festivali'nde, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller aldı.

2009-2012 yılları arasında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı "Er Mahmut Karakum" karakteri ile tanınmaya başlayan sanatçı; ardından Torbacının Esrarı, Babalar ve Evlatlar, Merhamet ve One Night in İstanbul gibi yapımlarda yer aldı. Ulan İstanbul adlı dizideki "Karlos" karakteri ile ünü yayıldı.

2014'te Yağmur: Kıyamet Çiçeği isimli sinema filminde "Şenol" karakterini ve İtirazım Var'da "Süpermen" karakterini canlandırdı. 2015'te "Güven" canlandırdığı Kara Bela filminden sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı tarihî dizide "Şahin Giray Han" karakterini oynadı. Onur Ünlü'nün 2017 yapımı Put Şeylere filminde rol aldı. 2017'de başlayan Ay Yapım'ın Çukur dizisinde 'Vartolu Sadettin / Salih Koçovalı' karakterini canlandırıyor.

Orta metraj film olan Torbacının Esrarı adlı filmin senaryosunu yazarak çekimlerini Amsterdam ve İstanbul'da gerçekleştirdi. 4 kısa filmlik projesinin ilk ayağı olan, senaryosunu yazıp yönettiği Suma adlı filmi ile 2018'de Los Angeles Film Ödülleri'nde komedi dalında mansiyon kazandı. Ayrıca oyuncu günümüzde kendi yazıp kendi oynayıp kendi yönettiği tek çalışmalı tiyatro projesi 12 Numaralı Adam ile birçok ülkeyi dolaşmaktadır.

Tiyatro

  • Kalp Düğümü - Craft Tiyatro
  • AuT - İkincikat Tiyatrosu
  • Karşı Cinsle Tanışma Sanatı - Isparta "sanal cafeyatro"
  • 12 Numaralı Adam

Dizi/ Filmler

  • 2005 Kurtlar Vadisi Memati'nin Adamı
  • 2009-2012 Sakarya Fırat Er Mahmut Karakum
  • 2012 Babalar ve Evlatlar Ayhan
  • 2013 Merhamet Mehmet
  • 2014-2015 Ulan İstanbul Karlos Nevizade
  • 2015-2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Şahin Giray Han
  • 2016 Familya Toprak Beyoğlu
  • 2017 Görünen Adam (İnternet dizisi) Kurtuluş
  • 2017 Bir Deli Sevda Mehmet Gökdeniz
  • 2017-2021 Çukur Vartolu Saadettin / Salih Koçovalı
  • 2019 Çarpışma Vartolu Saadettin / Konuk Oyuncu

Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye'de geniş kitlelerce tanındı. Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almıştır

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KAÇ YAŞINDA?

Erkan Kolçak Köstendil 1983 doğumlu olup 38 yaşındadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erkan Kolçak Köstendil Çukur Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title