Haberler

Çorum: AK Parti'li Kafkas'tan Gündeme İlişkin Açıklamalar

AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, Türkiye'nin 30 yılda çözemediği sorunlarını AK Parti Hükümet'inin 4 yılda büyük bir başarıyla çözdüğünü iddia etti.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nda 2006 yılında yapılan çalışmaları değerlendiren Milletvekili Agah Kafkas, hükümetin başarısını çekemeyenlerin suni gündemler oluşturarak, milletin huzurunu bozmaya çalıştığını ifade etti. Hiçbir dönemde yaşanmayan tartışmaların gündeme son günlerde ülke gündemine taşındığını kaydeden Agah Kafkas, "Bu suni tartışmaların altında elbette geçmiş yıllarda vatandaşlara kalıcı hizmetler yapamamanın acısını çekenler var. Şu anda AK Parti'nin hizmetleri karşısında başları dönmüş ne yapacaklarını bilmeden dolaşıyorlar. Uğraşacak bir şeyleri olmayan, geçmişte yaptıkları bir şeyi olmayanlar çeşitli konuları bahane ederek kendilerine gündem oluşturmak istiyorlar" dedi.

"Gündemi germek isteyenlere aldırmadan, yolumuzdan sapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diyen Kafkas, Türkiye'nin her alanda emin adımlarla yoluna devam ettiğini, bunun ekonomistler tarafından da vurgulandığını kaydetti.

Ülke gündemini bazı konularla germek isteyenlere aldırış etmeden, yolumuzdan sapmadan çalışmalarını sürdürmek istediklerini belirten Agah Kafkas, "Bu konuda ciddi bir kararlılığımız var. İktidarımız döneminde yapılan icraatları doküman halinde hazırlamaya kalsak, bazılarının yaptığı gibi kitapçık değil, ansiklopedi derlemek zorunda kalırdık. Bazıları yaptıkları 10 metre yolu bile kitap haline getirerek çok çalışmış gibi gösterdiklerini bu millet biliyor. Bizim çalışmalarımız göstermelik değil, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak ve ihtiyaçlarına cevap veren anlayışla yapılmaktadır'' diye konuştu.

"ÇORUM TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMINI ALDI"

Çorum geçmiş dönemlerden çok daha fazla yatırım aldığını ifade eden Milletvekili Agah Kafkas, getirilen yatırımların fazla olduğunu ancak Çorum'a yeterli olmadığını belirterek, "Bu yaptığımız tüm çalışmalar yetersiz, yıllarca ihmal edilmiş kentimizi adeta yeniden inşa ediyoruz. Çorum'a gelmesi gereken her türlü yatırımları getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

Milletvekili Kafkas, Çorum'un, her alanda onurlu yürüyüşünü sürdürdüğünü vurgulayarak, 3 Kasım 2002 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerden önce Gazi Caddesi üzerinde seçim bürosu oluşturulabilecek en az 15 dükkan bulunduğunu ancak aynı caddede bugün boş dükkan olmadığına dikkat çekerek, bu durumun memnuniyet verici bir gösterge olduğunu ifade etti.

Çorum'da 2002 yılında inşaat ruhsatı için 315 kişinin belediyeye başvuru yaptığını, 4 yıl içinde bu sayının 2 bin 210'a yükseldiğini anlatan Agah Kafkas, bu sayının 13 bin 880 mesken ve bin 427 iş yerine tekabül ettiğini söyledi.

Çorum'da 41 bin 995 kişinin doğal gaz aboneliğin yaptırdığını, hedefin ise 50 bin abone olduğunu ifade eden Kafkas, "Türkiye sınırları içerisinde doğal gaz yatırımlarını tamamlayan tek il Çorum'dur. Türkiye rekoru sayılan kısa bir sürece şehrimiz doğal gaza kavuştu. Doğal gaz alamayan illerin tümü bize özeniyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde bizden önce 75 boş arsa vardı şimdi ise bu sayı 53'e düştü. İnşaat halinde ise 33 tesis var. Bölgede ölüm sessizliği değil üretim havası var'' şeklinde konuştu.

Sağlık alanındaki yatırımlara da değinen Agah Kafkas, Çorum Devlet Hastanesi ek binasının tüm eksikliklerinin giderildiğini ve gelecek ay hizmete gireceğini, Hastalara zamanında müdahale edilebilmesi için 6 adet tam donanımlı ambulans alındığını ve ebe ihtiyacını karşılamak içinde çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas'ın 2006 yılı değerlendirme toplantısında, AK Parti İl Başkanı Faruk Özkader ve Merkez İlçe Başkanı Ünal Sarıoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title