Haberler

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 var mı, yok mu, neden yok? 7 Şubat bu akşam ÇGHB 2 yeni bölümü yok mu? ÇGH final mi yaptı, bitti mi?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, bugün Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 var mı, yok mu, neden yok? Bu akşam ÇGHB 2 yeni bölümü yok mu? ÇGH final mi yaptı, bitti mi? Bu akşam ÇGH yok mu, neden yok? merak etti. Peki, bu akşam 7 Şubat bu akşam ÇGHB 2 yeni bölümü yok mu? ÇGH 2 final mi yaptı, bitti mi? İşte detaylar...

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak imzalı, 2019-2022 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan eğlence programıdır. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 var mı, yok mu, neden yok? 7 Şubat bu akşam ÇGHB 2 yeni bölümü yok mu? ÇGH final mi yaptı, bitti mi? ÇGH geçtiğimiz hafta final yapmıştı. Peki, bu hafta yeni bölüm yok mu, neden final oldu? İşte ayrıntılar...

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çok Güzel Hareketler 2 normalde her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyordu. Fakat geçen hafta ÇGH 2 Kanal D'de final yaptı. Program ilerleyen zamanlarda başka bir platformda yayınlanmaya devam edecek.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 BUGÜN NEDEN YOK, BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Çok Güzel Hareketler 2 bugün 7 Şubat 2022 yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler Çok Güzel Hareketler 2 yok mu merak etmişti. Bildiğiniz gibi program geçtiğimiz hafta son kez yayınlanmıştı. Daha doğrusu Kanal D'de son kez yayınlandı. Programın farklı bir platforma geçeceği tahmin ediliyor. Henüz yeni platformun neresi olacağı açıklanmadı.

7 ŞUBAT KANAL D YAYIN AKIŞI

  • 18:45 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Camdaki Kız (Tekrar)
  • 22:45 - Yargı (Tekrar)

ÇGH 2 YENİ PLATFORMU NERESİ, HANGİ KANALDA?

Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni yayınlanacağı platform veya kanal henüz açıklanmadı. Fakat bazı tahminlere göre ÇGH 2'nin Dijital Medya'ya yani Netflix, Blu TV, Exxen vb. gibi dijital medya platformlarına geçeceği tahmin edilmektedir. Resmi açıklama geldiğinde konumuza yazacağız.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 OYUNCU KADROSU

Arif Güloğlu

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Cemile Canyurt Kaya

Cenan Adıgüzel

Ebru Yücel

Emin Oğuz Çelebi

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu Saka

Fatma Tezcan

Hacı Ahmet Ak

Hilmi Deler

Metin Pıhlıs

Ömer Faruk Çavuş

Safa Sarı

Selen Esen Çelebi

Tuğba Yılmaz

Yeşim Dursun

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title