Haberler

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? ÇGHB 2 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hangi gün? Pazar mı Pazartesi mi?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 hangi gün yayınlanıyor merak edildi. Program önceleri Pazar günleri ekrana geliyordu. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? ÇGHB 2 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hangi gün? Pazar mı Pazartesi mi? İşte bilgiler...

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak imzalı, Kanal D'de yayınlanan eğlence programıdır. 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programın devamı niteliğindedir. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? ÇGHB 2 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hangi gün? Pazar mı Pazartesi mi? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Pazartesi günü mü yayınlanıyor? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu akşam neden başlamadı?

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Programın yeni bölümleri Pazartesi yayınlanmaktadır.

Fakat yılbaşı arası nedeniyle Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bugün yani 3 Ocak Pazartesi günü ekranlara gelmeyecek. ÇGHB2 yeni bölümü haftaya yayınlanacaktır.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 normalde önceden Pazar günleri yayınlanıyordu. Fakat sonradan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Pazartesi gününe alındı. Yani şuanda program Pazartesi ekranlara geliyor. Pazar günleri Yargı dizisi var.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 FORMATI NEDİR?

Oyuncular, konularını kendilerinin veya ekipteki yazarların yazdıkları skeçleri oynarlar. Programın akışı, skeçlerin birbirini sırayla takip etmesi şeklinde sağlanır. Her skecin sonunda, Eser Yenenler veya bazı bölümlerde Yılmaz Erdoğan seyircilerin arasından çıkar ve oyuncuların performanslarının değerlendirilmesini ister. Seyirciler değerlendirirken ÇGH (Çok Güzel Hareket), GH (Güzel Hareket) gibi değerlendirmeler kullanırlar. En yüksek not Kırmızı Halı ve ÇÇGH (Çok Çok Güzel Hareket), en düşük not Yani'dir. Kırmızı Halı veya ÇÇGH olan skeçlerin sonunda zil çalınır.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 OYUNCULARI KİMLER?

Arif Güloğlu : Altyapı : 3-

Atakan Çelik : Üstyapı : 1-

Ayşegül Yılmaz : Üstyapı : 1-

Batuhan Soyaslan : Üstyapı : 1-

Cemile Canyurt : Üstyapı : 1-

Cenan Adıgüzel : Altyapı : 1-

Ebru Yücel : Altyapı : 3-

Emin Oğuz Çelebi : Altyapı : 1-

Emre Aslan : Altyapı : 6-

Evliya Aykan : Üstyapı : 1-

Ezgi Özyürekoğlu : Üstyapı : 1-

Fatma Tezcan : Üstyapı : 1-

Hacı Ahmet Ak : Altyapı : 1-

Hilmi Deler : Üstyapı : 1-

Metin Pıhlıs : Üstyapı : 1-

Ömer Faruk Çavuş : Altyapı : 1-

Safa Sarı : Üstyapı : 1-

Selen Esen : Altyapı : 1-

Tuğba Yılmaz : Altyapı : 15-

Yeşim Dursun : Altyapı : 21-

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title