Haberler

Çocuk Yapma Kıvamına Geldim!

Muhteşem Çocuklar İsimli Bir Program Sunan Şebnem Schaefer, 'Artık Çocuk Yapacak Kadar Donanımlıyım" Dedi.

MUHTEŞEM ÇOCUKLAR İSİMLİ BİR PROGRAM SUNAN ŞEBNEM SCHAEFER, 'ARTIK ÇOCUK YAPACAK KADAR DONANIMLIYIM" DEDİ.

'Şebnem Schaeffer'la Muhteşem Çocuklar' adlı programı sunan ünlü manken, programın çocuk için gereken donanımı sağladığını söyledi: 'Programa hazırlanırken çocuk psikolojisi üzerine kitaplar okudum. 'Çocukların altı nasıl değiştirilir'e kadar birçok bilgi edindim. Yani çocuk yapacak kadar donanımlı hale geldim, ama baba adayı yok.'

TV8'de yayınlanan 'Şebnem Schaefer'la Muhteşem Çocuklar' programından söz eder misiniz?

- Bu programla muhteşem çocukları arıyoruz. 23 Nisan'da büyük bir müzikal yapılacak. Programımızın amacı da, her hafta bu müzikal için üç çocuk seçebilmek. En yetenekli üç çocuk finalde Eurodisney'e gönderilecek.

Bu program için kamera önüne geçmeden önce ne gibi hazırlıklar yaptınız?

- Çocuk psikolojisi üzerine kitaplar okudum. 'Çocukların altı nasıl değiştirilir?'e kadar hazırlıklar yaptım, bilgiler edindim. 'Shrek' ve 'Kayıp Balık Nemo' gibi filmleri izledim. 'Pamuk Prenses' ve 'Sindrella' gibi çocuk kitaplarını okudum. Bu sayede çocuk yapacak kadar donanımlı hale geldim!

Anneliğe hazırsanız, eş adayı da olmalı!

- Şu anda aday yok. Son bir yıldan beri hayatımda kimse olmadı.

Çocuk programı sunmakla farklı bir misyon üstlendiğinize inanıyor musunuz?

- Çocuklarda iyi bir imaj bırakmış olmalıyım ki, senaristlerimizin yaptığı araştırmada çok sevildiğim ortaya çıktı. Modelliğe elbette devam edeceğim. Ama zaten kendimi seksi bulmadığım için öyle seksi pozlarım falan yok. Beni kıyafetlerle ne kadar büyütmeye çalışsalar da, hep çocuk kalan yanlarım ağır basıyor.

Almanya'da Türkoloji üzerine okuyordunuz, okula devam ediyor musunuz?

- İki yıl okudum, ama bıraktım. Sonra Kültür Antropoloji ve Avrupa Etnolojisi bölümüne girdim. Son olarak Berlin'de yaşayan Türk gençleri hakkında bir tez hazırladım. Onların Amerika'daki zenciler gibi kendi müziklerini yapıp, kendi tarzlarını yaşamasıyla ilgili bir araştırma hazırladım.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title