Haberler

CNNTürk'te, 'Karşı Gündem' Programı Bitiyor

Güncelleme:

CNNTürk'teki Karşı Gündem programının sunucusu Aydınbaştaş, Twitter hesabından yaptığı açıklama sonrası, programının final konuşmasını yaptı.

Cnntürk'te,  Aslı Aydıntaşbaş'ın sunduğu Karşı Gündem programı final yaptı.

"YAZILARIMA AĞIRLIK VERMEK İSTİYORUM"

Programın sunucusu Aslı Aydıntaşbaş'ın Twitter hesabından da duyurduğu üzere, Aydıntaşbaş Milliyet Gazetesi'ndeki yazılarına ağırlık vermek istediği için program final yaptı. Aydıntaşbaş, hem Twitter hesabında yaptığı hem de programda yaptığı açıklamada yönetimsel bir sıkıntı yaşamadığının, aksine CNNTürk yönetiminin kendisine özgür bir platform sağladığının altını çizdi.

AKİF BEKİ NEDEN AYRILDI?

Daha önce, CNNTürk'te Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programı kaldırılmış, yerine Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş'ın birlikte sunduğu Karşı Gündem gelmişti. Ama Akif Beki ayrı bir program yapmaya başladı ve Aslı Aydıntaşbaş da programa konuklarla devam etti.

AYDINTAŞBAŞ, VEDA KONUŞMASI YAPARKEN HÜZÜNLENDİ

Aydıntaşbaş, programının final konuşmasını yaparken, Twitter hesabından yaptığı açıklamayı doğrular nitelikte ifadelerle bir veda konuşması yaptı. Çalışma arkadaşlarına ve ekibine teşekkür eden Aydıntaşbaş, programda bir süre beraber görev aldığı Akif Beki'ye de teşekkürlerini iletti. Aydıntaşbaş, konuğu Mustafa Karaalioğlu'yla konuşurken ve programın sonlanacağını açıklarken hüzünlendiği detayı da gözlerden kaçmadı.

İşte Aslı Aydıntaşbaş'ın Twitter'da programın sonlanmasına dair yaptığı o duyuru:
 

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Milliyet Gazetesi Aslı Aydıntaşbaş Akif Beki Twitter Medya Haberler

500

Yorumlar (3)

ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

DEFOL GİT YALAKALIKTAN BAŞKA YAPTIĞIN BİŞEY YOK. SENİN NEYİNE GAZETECİLİK

14
18
yanıtYanıtla
adaahist.istanbul@hotmail.com:

ASIL YALAKA cehapeyi savunan dersimlilerdir,Seyit Rıza'nın kemikleri sızlıyor,gürsele ağzının payını verdiği içinmi yalaka oldu

yanıt0
yanıt0
Uçuçpegasussendemileyla@outlook.com:

Tartışma programlarının bana göre en güzelleri bir Nagihan hanım birde Aslı Hanım.

5
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title