Haberler

Chelsea'den büyük kolaylık! Batshuayi'nin Fenerbahçe'ye maliyeti ortaya çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında ilk sıralarda yer alan Michy Batshuayi'nin sarı-lacivertlilere maliyeti belli oldu. Chelsea'den yıllık 4 milyon euro kazanan Belçikalı futbolcu için Fenerbahçe, 3 milyon euroya kadar çıktı. Sarı-lacivertliler transferi bitirmeye karar verirse, aradaki 1 milyon euroluk farkı İngiliz ekibi ödeyecek.

Forvet transferini bitirmek için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de Michy Batshuayi adaylar arasında ilk sıraya yükseldi. Belçikalı golcünün, sarı-lacivertlilere olası maliyeti de ortaya çıktı.

CHELSEA ARADAKİ FARKI ÖDEYECEK

Fanatik'in haberine göre, Belçikalı oyuncunun Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Buna rağmen Maviler, kadroda düşünmediği Batshuayi'yi bedelsiz olarak kiralamaya hazır. Üstelik İngiliz ekibinin Fenerbahçe'yi cezbeden tek tavrı bu değil. 28 yaşındaki oyuncu Chelsea'den 4 milyon euro maaş alıyor. Fenerbahçe ilk görüşmede bunun 2.5 milyon eurosunu verebileceğini söyledi. Ancak pazarlıklar sonrası Sarı-lacivertliler, 3 milyon euroya kadar çıktı. Eğer Sarı-Lacivertliler bu transferi bitirmeye karar verirse, Batshuayi, aradaki farkı da Chelsea'den alacak.

BEŞİKTAŞ FORMASIYLA 14 GOL ATTI

Michy Batshuayi gelmesi halinde bu sezonu kiralık olarak geçirecek. Eğer performansıyla Fenerbahçe yönetimini ikna edebilirse, sezon sonunda boşa çıktıktan sonra yıldız futbolcuyla uzun süreli bir sözleşme için masaya oturulabilir. Belçikalı forvet, geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla 42 resmi maça çıktı. Batshuayi, 14 kez ağları havalandırırken, 5 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Chelsea Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

yillik 3 milyon mu verecekler bu beceriksize ? bunu getireceginize elinizdeki forvetlerden faydanalin daha iyi bence... bunu almayin adami hasta etmeyin... maclari izlemeye zevkde vermeyeceksiniz böyle topcularla

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title