Haberler

Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu nasıl, öldü mü, iyileşti mi? Ceyhun Fersoy yaralı mı, hangi hastanede tedavi görüyor?

Güncelleme:

Son dakika gelen haberlere göre, Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, tıra çarptı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Amasya'daki kazada yaralanan Ceyhun Fersoy'un son durumu merak ediliyor. Peki, Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu nasıl? Ceyhun Fersoy öldü mü, yaralı mı, iyileşti mi, hangi hastanede tedavi görüyor? İşte detaylar...

Bugünkü kaza sonrası oyuncu Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu merak edildi. Peki, Ceyhun Fersoy iyileşti mi, sağlık durumu nasıl? Ceyhun Fersoy'un hayati tehlikesi var mı? Ceyhun Fersoyhangi hastanede tedavi görüyor? Ceyhun Fersoy durumu nasıl? İşte son dakika gelişmeleri.

CEYHUN FERSOY KAZA MI YAPTI?

Aralarında Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy gibi isimlerin de bulunduğu minibüs, bir tıra arkadan çarptı. Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybederken yaralı oyuncular da hastaneye kaldırdı. Kazadan sağ kurtulan eşinin yanına koşan Begüm Öner ise son durumu sesi titreyerek anlattı.

"Baş Belası" adlı tiyatro oyununu Çorum'da sahnelemelerinin ardından Samsun'a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, tıra arkadan çarptı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu nasıl, öldü mü, iyileşti mi? Ceyhun Fersoy yaralı mı, hangi hastanede tedavi görüyor?

CEYHUN FERSOY'UN SAĞLIK DURUMU NASIL, İYİLEŞTİ Mİ?

Aldığı haberle İstanbul'dan eşi Ceyhun Fersoy'un yanına giden oyuncu Begüm Öner, hastaneden bir video yayınlayarak yaralıların son durumunu anlattı. Ayak tendonlarında sorun olan ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaraları bulunan eşinin durumunun iyi olduğunu söyleyen Öner, kaybettiği arkadaşlarından bahsederken konuşmakta zorlandı. Son durumu sesi titreyerek anlatan oyuncu, "Arayan, soran herkese çok teşekkür ederiz. Gelen mesaj ve aramalara dönemiyorum. Ceyhun ve Melis iyi, Sergen de iyi olacak. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var maalesef. Diğer yaralılarımız da iyiye gidiyor. Olabildiğince hafif şekilde atlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title