Haberler

Ceyhun Fersoy kimdir? Ceyhun Fersoy hayatı ve biyografisi! Ceyhun Fersoy kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Ceyhun Fersoy, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Ceyhun Fersoy hakkında merak edilenler. Ceyhun Fersoy hayatı ve biyografisi. Ceyhun Fersoy kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Ceyhun Fersoy merak konusu oldu. İşte Ceyhun Fersoy hakkında merak edilen Ceyhun Fersoy kimdir, Ceyhun Fersoy hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

CEYHUN FERSOY KİMDİR?

Doğum tarihi: 18 Temmuz 1982

Kaç yaşında: 39 yaşında

İstanbul

İlk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da (Burak Bora Anadolu Lisesi) tamamladı. Eğitimini 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde devam etti.

2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu, rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Çocuklar Duymasın'da rol aldı. Şu an Seksenler dizisinde oynamıştır.

Ayrıca Şoray Uzun'la beraber 2012 Avrupa Kupası maçları sırasında TRT 1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title