Haberler

Çaylaklar konusu nedir, oyuncuları kimler? Çaylaklar filmi ne zaman çıktı, nerede, hangi ülkede çekildi?

Güncelleme:

Bugün Show TV'de Çaylaklar filmi ekranlara gelecek. Film başlamadan önce izleyiciler, Çaylaklar konusu ne, oyuncuları kimler? Çaylaklar filmi ne zaman çıktı, nerede, hangi ülkede çekildi? merak etti. İşte detaylar...

Çaylaklar konusu nedir? Çaylaklar filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Televizyonda ilk kez yayınlanacak olan orijinal ismi The Rookıes olan Çaylaklar filmi, 2019 yapımı bir filmdir. Film hakkında izleyiciler, Çaylaklar konusu ne, oyuncuları kimler? Çaylaklar filmi ne zaman çıktı, nerede, hangi ülkede çekildi? araştırması yapıyor. Ayrıntılar sizlerle...

ÇAYLAKLAR FİLMİ NE ZAMAN?

Çaylaklar filmi TV'de ilk kez bugün 7 Temmuz Perşembe saat 20:00'da Show TV'de ekranlara gelecek.

Çaylaklar konusu nedir, oyuncuları kimler? Çaylaklar filmi ne zaman çıktı, nerede, hangi ülkede çekildi?

ÇAYLAKLAR FİLMİ KONUSU NE?

Ekstrem sporlara düşkün olan Zhao Feng, kendini tesadüfen yasadışı uluslararası bir ticaretin içinde bulur. Bu durum üzerine özel ajan Bruce, Zhao'yu takip etmek için Budapeşte'ye gider. Bruce, berbat bir polis olan Miao Yan, profesyonel olmayan bir bilim insanı olan Ding Shan ve işsiz bir doktor olan Lv'den oluşan amatör bir birim kurar. Kıdemli ajan Bruce önderliğinde ekip, teröristlere karşı savaş açar.

ÇAYLAKLAR OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Alan Yuen'ın üstlendiği Çaylaklar filmi oyuncuları arasında Talu Wang, Sandrine Pinna, Milla Jovovich gibi yetenekli isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title