Haberler

    Canlı yayında Hülya Hökenek'e iltifatlar dizen muhabir sessizliğini bozdu

    Güncelleme:

    Habertürk sunucusu Hülya Hökenek ile Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasındaki karşılıklı iltifatlar yüzleri gülümsetmişti.

    "BEYAZ KAR GİBİ GÖRÜNÜYORSUN"

    Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, "Kar çok güzel yağıyor şu an." dedi. Bunun üzerine araya giren Hülya Hökenek, "Sen de çok güzel görünüyorsun" şeklinde yanıt verdi. Daha sonra Hüseyin Öztel, "Sen daha güzel görünüyorsun, beyaz beyaz kar gibi" diyerek gündem yarattı. Sosyal medyaya damga vuran bu diyalog sonrası ilk açıklama Habertürk TV Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'den geldi.

    "HÜLYA BENİM ARKADAŞIM"

    Yaşanan diyalog hakkında konuşan Öztel, "Bu diyaloğun bu denli gündem olacağı aklıma bile gelmezdi. Hülya Hökenek benim arkadaşım. Tıpkı kanalda çalışan diğer arkadaşlar gibi. Şirket içerisinde birbirimize sıcak davranıyoruz. İnsanların yüzünde tebessüme vesile olduysak buna ancak sevinirim" dedi.

    Canlı yayındaki iltifatların perde arkası belli oldu

    "KISA SÜRELİ ÜNLÜ OLDUM"

    Sözlerini sürdüren Hüseyin Öztel, "Yıllardır hava olaylarıyla ilgileniyorum bu denli ünlü olmamıştım. Arkadaş muhabbetinden de olsa kısa süreli ünlü oldum" şeklinde konuştu.

    HÜSEYİN ÖZTEL KİMDİR?

    Hüseyin Öztel, Meteoroloji mühendisi, gazeteci, TV haber programı sunucusudur. İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü mezunu olan Hüseyin Öztel, mesleğe 2010 yılında Sky Türk TV kanalında başladı. Burada üç yıl kadar hava durumunu sunan Öztel, 2013 yılında Habertürk TV'ye geçti. Halen bu kanalda haftanın her günü Hava Durumu programını sunmaya devam eden Öztel, 2013 yılında Zeynep Mengi ile evlendi. 1 çocuk babasıdır.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Hülya Hökenek Habertürk Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500

    Yorumlar (15)

    burakk:

    Bir TV kanalında üstelik canlı yayında olmaması gereken abartılı bir samimiyet ! Adam diyor ki "şirket içinde birbirimize sıcak davranıyoruz" Şirket içinde ne yaptığınız kimseyi ilgilendirmez ama milyonların seyrettiği bir yayında daha disiplinli olmak lazım.

    99
    287
    yanıtYanıtla
    uCube :

    Arkadaşım 2 iltifat ettiler diye, disiplinsiz mi olunuyormuş? Kendinizi kasmaya gerek yok, yüzünüz de biraz tebessüm olsun. Gülümseme olsun ki, iş hayatınız daha güzel geçsin. ;))

    yanıt18
    yanıt4
    KöKSAL BULUT:

    nasıl bir insan olduk cıktık nereye doğru gidiyoruz bilmem ama gidişat hiç iyi değil insanlık cığrığından cıktı .bunun ötesi allahın gazabı belki indan eliyle gelir belki bir doğa olayııyla.yav adam gayet nazıikce sevgiyle iltifat etmiş bunda ne var

    295
    32
    yanıtYanıtla
    CEZA :

    Bu lafları ben ilk dinlediğimde ilk aklıma gelen adam doğada kar taneleri altında çok hoş bir manzara. aklıma hiç faklı bişey gelemdi.. adamda aynı niyetle karşısında bir kadın oluğu için onu kara benzetmiş.. şimdi insanın fikri neyse zikride odur..

    296
    21
    yanıtYanıtla
    haksız mıyım:

    herkes kendi sınırlarını kendi çizer. isteyen karısına bu tür yaklaşımı normal sayar. ama benim karıma elin adamı çok güzel görünüyorsun, kar gibisin diyemez.değil arkadaşı 2 gözüm olsun isterse.

    145
    88
    yanıtYanıtla
    burakk:

    Sorun; sizin bu olayı kişiselleştirerek verdiğiniz tepkiden çok, olayın bir TV canlı yayın adabına uyup uymadığıdır, sanırım.

    yanıt23
    yanıt12
    Barbaros:

    Ne güzel

    66
    10
    yanıtYanıtla
    Hops Dediks:

    Uğraşın da eşleri terk etsin. Sizde kına yakın.

    64
    4
    yanıtYanıtla
    Kemal ALBAYRAK:

    aynen kardeşim ya. ne var bunla anlamıyorum ki.

    yanıt24
    yanıt1
    Hamit Gündoğdu:

    Ne kadar güzel bir durum zamanımızda bile arkadaşlığın temiz duygular içinde olabileceğini ispatlar bir durum. Ahlâk hiç bir kuvvet tarafından mağlup edilemez. İkinizide kutlarım böyle bir kirki ortamda dahi temiz duygular taşıyorsunuz.

    57
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title