Haberler

CANLI İZLE| Gelinim Mutfakta CANLI izle! 24 Ekim Kanal D Gelinim Mutfakta bugünkü bölüm izle! Gelinim Mutfakta canlı bölüm izleme linki!

Güncelleme:

Mutfakta'da 5.sezonu 22 Ağustos Kanal D ekranında sevilerek takip edilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta büyük bir izleyici kitlesine hakimdir. Gelinim Mutfakta Pazartesi günü seyircileri ile buluştu. Heyecanla takip eden seyirciler bugünkü Gelinim Mutfakta yayınını canlı olarak izlemeyi araştırıyor. Gelinim Mutfakta CANLI izle! Gelinim Mutfakta 24 Ekim canlı izle! Gelinim Mutfakta canlı yayın izleme linki!

Gündüz kuşağının vazgeçilmez programı Gelinim Mutfakta ilk seyirciyle buluştuğu günden beri Kanal D ekranlarının sevilen ve takip edilen programı oldu. Geniş seyirci kitlesine sahip olan Gelinim Mutfakta programının sunucu Nursel Ergin ise programa heyecan katıyor. Sevilen yüz olması nedeniyle seyirciler programı severek izliyor. Yarışmacıları ve Sunucusu ile dikkatleri üzerine çeken Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı ilgi ile takip ediliyor. Sıkı sıkıya takip eden seyirciler ise Gelinim Mutfakta canlı izle linkini araştırmakta. İşte bugünkü Gelinim Mutfakta bölümünü izleme linki! Gelinim Mutfakta canlı yayın linki! Gelinim Mutfakta izle!

GELİNİM MUTFAKTA NE ZAMAN?

Gelinim Mutfakta programı haftaiçi her gün saat 13:00'da izleyici ile buluşuyor.

GELİNİM MUTFAKTA HANGİ KANALDA?

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

CANLI İZLE| Gelinim Mutfakta CANLI izle! 24 Ekim Kanal D Gelinim Mutfakta bugünkü bölüm izle! Gelinim Mutfakta canlı bölüm izleme linki!

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmiyor.

Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir.

Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Gelinim Mutfakta Nursel Ergin Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title