Haberler

Caner Erkin, Asena Atalay ile Ne Zaman Boşandı? Çocukları Kimdir?

Güncelleme:

Şükran Ovalı ile evlilik hazırlıkları yapan Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay'dan ne zaman boşandı? Çocukları Çınar Erkin kimdir? Şükran Ovalı ve Asena Atalay arasında neler yaşandı?

Şükran Ovalı ve Caner Erkin evlilik hazırlıkları yapıyor. Peki Caner Erkin, eski eşinden ne zaman ayrıldı? Eski eşi Asena Atalay'dan olan çocuğu, müstakbel annesi Şükran Ovalı'yı kabul etti mi? İşte aşk üçgeni ardındaki gerçekler.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu futbolcusu Caner Erkin tasarımcı eşi Asena Erkin ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

CANER ERKİN VE ASENA ATALAY ERKİN NE ZAMAN BOŞANDI?

Çağlayan'da bulunan İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde 29 Ocak 2016 günü görülen duruşmaya Caner Erkin ve Asena Erkin ile avukatları hazır bulundu. Hakim dava dilekçesini okumasının ardından taraflara söz verdi. Caner ve Asena Erkin, boşanma protokolüne göre boşanmak istediklerini belirtti. Kararını açıklayan mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

CANER ERKİN NAFAKA VERDİ Mİ? OĞLUNUN VELAYETİ KİME VERİLDİ?

Boşanma protokolüne göre, Asena ve Caner Erkin birbirlerinden hiçbir maddi talepte bulunmadı. Oğulları Çınar'ın velayeti anneye verilirken, Caner Erkin oğlunun eğitim ve sağlık masraflarını karşılayacak.

"CEKETİMİ ALIP ÇIKTIM" DEMİŞTİ

Boşanma davasının açılmasından sonra konuşan Asena, "Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim... Parayla pulla alakamız yok. Mal paylaşımı yapmadık. Ceketimi alıp çıktım." demişti. Çiftin arasında bir kırgınlık olmadığı ve dost oldukları ortaya çıktı.

CANER ERKİN VE ŞÜKRAN OVALI NE ZAMAN EVLENİYOR?

Magazin gündeminden düşmeyen çift, 2 Ocak 2017'de dünya evine girmeye hazırlanıyor.

CANER ERKİN'İN OĞLU ÇINAR ERKİN KİMDİR? ŞÜKRAN OVALI'YA TEPKİSİ NE OLDU?

Şükran Ovalı ile birlikteliği olan Erkin, bu ilişkisini Asena'dan olan oğlu Çınar'la paylaşmamış ne tür tepki vereceği konusunda da kararsız olduğunu geçen günlerde dile getirmişti. Yıldız futbolcu Caner Erkin nişanlısı olan Şükran Ovalı'yı oğlu Çınar ile tanıştırdığı öğrenildi.
Oğlu Çınar gelen bilgilere göre cici annesi olan Ovalı'yı çok sevmiş güzel vakit geçirmiş. Her detayı ince eleyip sık dokuyan Erkin temkinli davranarak oğlu Çınar'ın psikolojisine göre adım atıyor. Gelen bilgiler arasında yıldız oyuncu Erkin nişanlısı Ovalı'yı oğlu Çınar'a pedagog eşliğinde söylemesi oldu. Erkin, "Oğlum Çınar, Şükran'la beraber olduğumu ve onunla evleneceğimi biliyor. Artık evliliğimizin önünde hiçbir engel kalmadı." açıklamasını yaptı.

INSTAGRAM'DAN ESKİ EŞİYLE DOSTLUĞUNU DUYURMUŞTU

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şükran Ovalı Caner Erkin Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title