Haberler

Camdaki Kız CANLI izle! Kanal D Camdaki Kız 32. yeni bölüm canlı izle! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 32. yeni bölümü bugün ekranlara gelecek. Camdaki Kız canlı olarak izlemek isteyen izleyiciler Camdaki Kız canlı izleme linki, Camdaki Kız 32. bölüm canlı izle, aratmaları yapıyor. Camdaki Kız canlı izle! Kanal D Camdaki Kız yeni sezon 32. bölüm canlı izle! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız 32. bölüm full HD izleme! Camdaki Kız yeni bölümleri canlı seyret!

Camdaki Kız canlı izle linki araştırılıyor. Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız bugün KANAL D'de başlıyor. Camdaki Kız canlı izle, yeni bölüm canlı izle! Camdaki Kız 32. bölüm canlı izleme linki! Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Camdaki Kız dizisi canlı izle! KANAL D Camdaki Kız izle! Camdaki KızCanlı izle! Star Camdaki Kız ilk Bölüm canlı izle! 24 Şubat Camdaki Kız full HD Canlı izle! Camdaki Kız canlı izle!

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan, Sedat'la olan evliliğini bitirme kararı alıyor!

Cana ile olan olaylar iyiden iyiye içinden çıkılma bir hal almıştır. Feride gerçekleri Nalan'dan saklamaya çalışsa bile bunda başarılı olamaz. Nalan, Alp ile görüşür ve ondan duydukları şok etkisi yaratır.

Hayri ve Nalan arasındaki samimiyet de artmaya başlamıştır. Hayri Nalan'a bir hediye verir.

CAMDAKİ KIZ CANLI İZLE

Camdaki Kız canlı izlemek için CAMDAKİ KIZ CANLI İZLE'ye tıklayınız.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan, Sedat'ın Cana'yla buluşmasını yakalıyor. 17 Şubat Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Camdaki Kız 31. Bölümüyle yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız 31. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Cana ve Sedat, Nalan'a yakalanınca ne yapacak?

Feride, Cana'ya dersini vermek için onu bodrum katına kapatır. Cana'nın Sedat'la olan ilişkisinin devam ettiğini öğrenen Feride, daha tehlikeli bir planla Cana'nın karşısına geçer. Nalan, hamileliğinin tadını çıkaramadan Sedat'la arasında oluşan uçurumu fark etmeye başlar. Sedat'ın telefonuna Cana'dan gelen mesajı gören Nalan, şüphelerinin peşini takip etmeye kararlıdır. Rafet'in tasarruf emirleri konakta fırtına estirir. Ancak, Gülcihan'ın alış veriş krizi tutunca olanlar olur.

Sedat'ın ısrarla Cana'yla görüşmeleri devam edince Nalan, Sedat'ın peşine düşer. Adil ise kızının evliliğindeki o büyük sırrı taşıyamaz. Nalan'a ihanete uğradığını anlatmak isteyen Adil, her fırsatta Feride'nin engeline takılır. Peki, Nalan Sedat ve Cana arasında neler olduğunu bu kez öğrenecek mi?

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

  • Burcu Biricik : Nalan İpekoğlu Koroğlu
  • Feyyaz Şerifoğlu : Sedat Koroğlu
  • Enis Arıkan : Muzaffer Koroğlu (Muzo)
  • Selma Ergeç : Selen Koroğlu
  • Nur Sürer : Feride İpekoğlu
  • Şerif Erol : Adil İpekoğlu
  • Devrim Yakut : Gülcihan Koroğlu
  • Tamer Levent : Rafet Koroğlu
  • Hande Ataizi : Cana Yalçın
  • Tuğrul Tülek : Levent
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Camdaki Kız Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title