Haberler

Camdaki Kız 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni sezon 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Camdaki Kız 25. fragman ne zaman çıkar?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız bugün 24. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün ardından Camdaki Kız 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni sezon 25. bölüm fragmanı çıktı mı? merak edildi. Peki, Camdaki Kız yeni sezon 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Camdaki Kız fragmanı ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar...

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölümü bugün başlayacak. Camdaki Kız canlı olarak izlemek isteyen izleyiciler Camdaki Kız canlı izleme linki, Camdaki Kız 24. bölüm canlı izle, aratmaları yapıyor. Camdaki Kız 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni sezon 13. bölüm fragmanı çıktı mı?

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Camdaki Kız her hafta Perşembe günleri saat 20:00 'da Kanal D'de yayınlanıyor.

CAMDAKİ KIZ 25. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bugünkü bölümün ardından 25. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.

CAMDAKİ KIZ 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Nalan yeni bir şokla karşı karşıya!

Feride, sakladığı sırların bedelini öderken Nalan güçlü durmaya kararlıdır. Diğer taraftan Koroğlu Ailesi büyük bir krizin içine düşmüştür. Rafet başta olmak üzere tüm aile krize çözüm bulmaya çalışırken, Sedat yine tehlikeli bir durumunun içine düşer.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Camdaki Kız 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni sezon 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Camdaki Kız 25. fragman ne zaman çıkar?

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kızı dizi 23. Bölümde Nalan, Adil'in gittiği mezarın kime ait olduğunu bulmanın peşine düşüyor. 9 Aralık Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Camdaki Kız 23. Bölümüyle yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız 23. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Sedat, Melisa'dan kurtulmak için yaptığı planda her şeyi daha da zorlaştırır ve kendisini çıkmaza sokuyor.

Nalan, Adil ve Cana'yla yüzleşir. Babasını takip eden Nalan, yaşadıkları karşısında adeta şoke olur. Adil ise kızının kendisini takip ettiğini öğrenince yıkılır. Cana, Nalan'ın hayatına farklı bir yerden yara açarken, İpekoğlu Ailesi'nin sırları gizemini korumaya devam eder. Nalan, Adil'in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri'nin yardımını ister.

Rafet'in Melisa ile karşılaşma ihtimali, Muzo'nun yalanını gittikçe tehlikeli hale getirirken, Sedat da Melisa'dan kurtulmak için yeni hamleler yapar. Ancak Sedat'ın yaptığı plan işe yaramazken daha da kötü sonuçlar doğurur. Sedat, büyük çıkmaza girerken Nalan, ailesinin sırrının peşine düşer.

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Burcu Biricik : Nalan İpekoğlu Koroğlu

Feyyaz Şerifoğlu : Sedat Koroğlu

Enis Arıkan : Muzaffer Koroğlu (Muzo)

Selma Ergeç : Selen Koroğlu

Nur Sürer : Feride İpekoğlu

Şerif Erol : Adil İpekoğlu

Devrim Yakut : Gülcihan Koroğlu

Tamer Levent : Rafet Koroğlu

Hande Ataizi : Cana Yalçın

Tuğrul Tülek : Levent

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Camdaki Kız Haberler

Bakmadan Geçme

Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title