Haberler

    çukur 4.Sezon 4. Bölüm Fragman

    Güncelleme:

    İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır.

    İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada

    öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır.

    Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi

    yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar,

    yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena'dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç'ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen

    genç sevgililerin arasına Yamaç'ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç'ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir.

    Senaryo: Gökhan Horzum

    Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu

    Yönetmen : Sinan Öztürk

    İdari Yapımcı: Yamaç Okur

    Müzik: Toygar Işıklı

    2. Yönetmen: Özgür Sevimli

    Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay

    Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

    Oyuncu Kadrosu

    Yamaç: Aras Bulut İynemli

    Sultan: Perihan Savaş Yavuz: Salih Kalyon

    Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil

    Aliço: Rıza Kocaoğlu

    Selim: Öner Erkan Cumali: Necip Memili

    Celasun: Kubilay Aka

    Efsun: Damla Sönmez

    Azer: Cihangir Ceyhan

    Nehir: Hazal Subaşı

    Akın: Burak Dakak

    Damla: Hare Sürel

    Ayşe: İrem Altuğ

    Saadet: Boncuk Yılmaz

    Medet: Mustafa Kırantepe

    Metin: Cem Uslu

    Kemal: Uğur Yıldıran

    Meke: Aytaç Uşun

    Karaca: Ece Yaşar

    Timsah: Ahmet Melih Yılmaz

    Cüneyt: Onur Yar

    Zafer: Tankut Yıldız Kutay: Lorin Merhart

    #AzKar #ÇukurS4 #ÇukurFragman

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Yönetmen İstanbul Çukur TV Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title