Haberler

Büyükbaba İle Savaş filmi konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Büyükbaba İle Savaş filmi nerede çekildi, hangi yıl çıktı, hangi ülke yapımı?

Güncelleme:

Bugün TRT 1'de Büyükbaba İle Savaş filmi ekranlara gelecek. Film başlamadan önce izleyiciler, Büyükbaba İle Savaş konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Büyükbaba İle Savaş filmi nerede çekildi, hangi yıl çıktı, hangi ülke yapımı? merak ediyor. İşte detaylar...

Büyükbaba İle Savaş filminin konusu nedir? Büyükbaba İle Savaş filminin oyuncuları kimlerdir? Büyükbaba İle Savaş filmi hangi ülke yapımı?

BÜYÜKBABA İLE SAVAŞ FİLMİ HANGİ YIL ÇIKTI?

Büyükbaba ile Savaş, Robert Kimmel Smith'in aynı adlı romanına dayanan, Tom J. Astle ve Matt Ember tarafından yazılan, Tim Hill tarafından yönetilen 2020 Amerikan aile komedi filmidir.

Büyükbaba İle Savaş filmi konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Büyükbaba İle Savaş filmi nerede çekildi, hangi yıl çıktı, hangi ülke yapımı?

BÜYÜKBABA İLE SAVAŞ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Büyükbabasının yanlarına taşınacağı için heyecanlı olan Peter'ın bu coşkusu, dedesinin gelip odasına yerleşmesi ile biter. Çatı katına taşınmak zorunda kalan Peter, dedesini sevmektedir ama odasını da geri istemektedir. Bu durumdan tek çıkar yol dedesine karşı bir savaş açmaktır. Arkadaşlarının da yardımı ve çeşitli planlarla odasını geri almaya çalışan Peter'ın bilmediği şey ise dedesinin göründüğünden daha zorlu olduğu ve onun da bazı planlarının olduğudur.

BÜYÜKBABA İLE SAVAŞ FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Robert De Niro

Oakes Fegley

Christopher Walken

Uma Thurman

Rob Riggle

Jane Seymour

Laura Marano

Cheech Marin

Poppy Gagnon

Colin Ford

Isaac Kragten

Faizon Love

T.J. McGibbon

Juliocesar Chavez

Joe Gelchion

Drew Scheid

Veronica Alicino

Heather Johansen

Kendrick Cross

Rutanya Alda

James Martin Kelly

Jeremy Childs

Clayton English

Eddie Fiola

Suehyla El-Attar

Ted Huckabee

Lydia Styslinger

Saundra Dunson-Franks

Larry Rippenkroeger

Joanie Stewart

Debi Kimsey

Leon Lamar

Owen D. Stone

Joshua Childs

Isaac Tillman

Cameron Worthen

Max Jenkins

Eugene Levy

Marisa Tomei

Emma Jonnz

Daniel Martínez

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title