Haberler

BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, bilet fiyatları ne kadar? BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Süper Lig'in 2. yarısına 3 puan alarak başlayan Trabzonspor, Konyaspor'a konuk olacak. BTC Turk Yeni Malatyaspor ve Trabzonspor maç hazırlıklarını sürdürürken BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor hangi kanalda, BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor şifresiz mi sorularının yanıtları

Süper Lig'de zirve yarışı veren Trabzonspor, BTC Turk Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı bilet fiyatları ne kadar? BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor hangi kanalda, BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı şifresiz mi gibi soruların yanıtları merak edildi. BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı bilet fiyatları ne kadar gibi soruların yanıtları arandı.

BTC TURK YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı 26 Ocak Pazar günü saat 20.00'de oynanacak.

Maç, Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

BTC TURK YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

BTC Turk Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, ücretli platform olan beINSPORTS platformunda yayınlanacak.

BTC TURK YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

ALPER ULUSOY(Hakem)

MUSTAFA EMRE EYİSOY(1. Yardımcı Hakem)

ERDİNÇ SEZERTAM(2. Yardımcı Hakem)

TUGAY KAAN NUMANOĞLU(Dördüncü Hakem)

ATİLLA KARAOĞLAN(VAR)

ALPER ÇETİN(AVAR)

BTC TURK YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün: 60 TL

Batı Üst Tribün: 40 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 40 TL

Doğu Alt Tribün: 25 TL

Doğu Üst Tribün: 20 TL

Güney Alt Tribün: 5 TL

Güney Üst Tribün: 5 TL

Kuzey Alt Tribün: 5 TL

Kuzey Üst Tribün: 5 TL

Misafir Tribünü: 5 TL.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Batı Çalışma Grubu Yeni Malatyaspor Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title