Haberler

Bolu Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi parti?

Güncelleme:

Ülkemizin her yeri sevilerek geziliyor. Ülkemizin şehirlerinin belediye başkanlarının kim olduğu ise merak ediliyor. Arama motorlarında Bolu Belediyesi hangi partiden? Bolu Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? soruları aratılıyor. Peki, Bolu Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi parti? İşte detaylar...

Bolu Belediyesi hangi partiden? sorusu merak ediliyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan Bolu Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Bolu Belediyesi hangi parti? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte tüm merak edilenler...

BOLU BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Bolu Belediye Başkanı görevini Tanju Özcan yapmaktadır.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN KİMDİR?

Bolu – 1973, Galip, Emine. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Belediye Meclis Üyeliği, Boluspor Yöneticiliği, CHP Bolu Merkez İlçe ve CHP Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

24, 25, 26 ve 27. Dönemde Bolu Milletvekili seçildi. 24. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. 26. Dönemde İçişleri Komisyonu Üyeliği yaptı. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Özcan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Bolu Belediyesi Bolu Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title