Haberler

Jisoo Blackpink grubundan ayrıldı mı? Blackpink dağılıyor mu? K-Pop haberleri: Jisoo Blackpink'ten ayrıldı mı?

Güncelleme:

K-Pop'un sevilen gruplarından olan Blackpink dağılıyor mu? Jisoo Blackpink'ten ayrıldı mı? Sık sık yeni şarkılar ve düetler yaparak trendleri alt üst eden bir grup olarak karşımıza çıkıyor. K-Pop fırtınasının öne çıkan isimlerinden olan Blackpink üyeleri merak edilmeye devam ediyor. Son gelişen olaylar sonrası fanları Blackpink dağılıyor mu? sorusunun cevabını araştırdı.

Blackpink dağılıyor mu? Jisoo Blackpink'ten ayrıldı mı? sorularına yanıt aranıyor. K-Pop akımının merakla takip edilen gruplarından biri olan Blackpink, yaptıklarıyla merak toplamaya devam ediyor. 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli müzik grubu Blackpink Jisoo, Jennie, Lisa ve Rose ismindeki üyelerden oluşuyor. Son yaşanan gelişmeler sonrası ise Blackpink dağılıyor mu? sorusu oldukça ilgi topladı.

BLACKPINK DAĞILIYOR MU?

Grubun kuruluşunu yapan YG Entertainment, Rose'ın solo şarkısına dair çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Ajans, Rose'nin 31 Ocak'ta Blackpink'in yaklaşan The Show konserinde ilk kez tek başına sahneye çıkacağını doğruladı. Ajans ayrıca Rose'nin şarkısının klibini çekmeyi tamamladığını ve son aşamalarda yüksek kaliteli bir yayın sağlamak için çok çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Dünyaca ünlü müzik grubundan sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi. Blackpink'in üyesi Rose ilk kez solo şarkısıyla sahneye çıkacak.

Rose'in solo şarkı çıkartacağının doğrulanmasından sonra grubun 'Blink' adıyla anılan hayran kitlesi sosyal medyayı hareketlendirdi. Grubun hayranlarından bazıları bu solo hareketi desteklerken bazıları ise grup içi çatırdamalara yol açabileceğini söyledi. Ancak grup dağılmıyor.

JISOO BLACKPINK'TEN AYRILIYOR MU?

Blackpink grubunun üyelerinden Jisoo'nun kanser olduğu iddialarıyla gündeme geldi ancak resmi bir açıklama bulunuyor. Bu nedenle gruptan ayrıldığına dair bir detay da bulunmuyor.

BLACKPINK ROSE KİMDİR?

Gerçek adı Park Chae Young olan Rose, 11 Şubat 1997 yılında Yeni Zelanda'da doğdu. Anne ve babası Koreli olan şarkıcının Park Alice adında bir ablası vardır. Avustralya'da Canterbury Girls Secondary College' de eğitim görmüştür. Kilise korolarında gitar çalmayı öğrenerek şarkı söylemeye ve performans göstermeye başladı. 15 yaşındaki Rose babasının tavsiyesiyle 2012 yılında Avustralya'da düzenlenen YG şeçmelerinde katıldı. 8000 kişi içinden birinci oldu. İki ay içinde sözleşme imzalayarak Güney Kore, Seul'e taşındı. Aynı yıl Rose' ye şarkıcı G-Dragon'un "One of a Kind" adlı mini albümünde olan "Without You" adlı şarkısında yer alma şansı verildi. Blackpink'in bir üyesine olana kadar ismi gizli tutuldu. 8 Ağustos 2016 yılında "Whistle" ve "Boombayah" şarkılarından oluşan "Square One" albümüyle grubun çıkışı gerçekleşti.

BLACKPINK JİSOO KİMDİR?

Jisoo 3 Ocak 1995 tarihinde Güney Kore'nin Gyeonggi bölgesindeki Gunpo şehrinde doğdu. Seul Sahne Sanatları Lisesi'nde eğitim gördü. Blackpink'a dahil olmadan önce birçok klipte rol alan Jisoo, 1 Haziran 2016 yılında resmi olarak müzik grubunun bir üyesi olarak tanıtıldı.

BLACKPINK LISA KİMDİR?

Gerçek adı Pranpriya Manoban olan ünlü yıldız, 27 Mart 1997 tarihinde Tayland'da doğdu. Çocukken ismi Lalisa olarak değiştirildi. 3 yaşındayken annesi ve üvey babası ile birlikte Bangkok'a taşındı. Tayland'daki Praphamontree II okulunda eğitim aldı. 5 yaşında dans etmeye ve orta okulda vokal eğitimine başladı. Lisa YG Tayland 2010 seçmelerinden geçen tek kişidir. 5 yıl 6 ay stajyerlik yaptı. 2016'da Black Pink grubunun üyesi olarak çıkışını gerçekleştirdi. YG Entertainment'de yer alan ilk yabancı stajyer ve idol olarak bilinir.

BLACKPINK JENNIE KİMDİR?

Jennie Kim daha çok bilinen sahne adıyla Jennie, YG Entertainment tarafından oluşturulan Güney Koreli grup Blackpink'in lider vokalisti ve ana rapçisidir. Gerçek adı Jennie Kim olan genç sanatçı 16 Ocak 1996'da Seul, Güney Kore'de doğdu. 9 yaşında ailesi onu yurt dışında eğitim alması için Yeni Zelanda ACG Parnell College'e gönderdi. 2006'da MBC belgeseli "English, Must Change To Survive"'da yer aldı. Jennie, 2010'da Güney Kore'ye döndü ve YG Entertainment elemelerinden geçti. Şirkette 5 yıl 11 ay stajyerlik yaptı. 2012 yılında Lee Hi'nin Special isimli şarkısına vokalist olarak katıldı. Ardından ise G-Dragon'unThat XX müzik videosunda rol aldı. 2016'da Blackpink grubunun lider vokali ve ana rapçisi olarak çıkış yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Blackpink K-Pop Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Cookie Cookie:

Blackpink dağılırsa bende yıkılırım ??

194
31
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

BLACKPİNK ASLA AYRILMAZ BEN ONLARI YILLARDIR İZLİYORUM GÜSTERİLERİNE BİLE GİTTİM AYRILMAZLAR:)

113
43
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

HEM BLACKPİNKİ BİLMAYAN Mİ OLUR

105
25
yanıtYanıtla
:

aga sırf bu insanlar hiçbir halt anlamadıkları için yazıyorum ayrıca bu gereksiz blackpink grubu için şimdi buraya boş yapmaya gelmeyin gelecekseniz o sizin akılsızlığınız kardeşim bu grupta ne buluyorsunuz ya? hepsi kafir kendini bilmiş kızlar. İmanınız yoksa yok benim umrumda değil bu ama buralara gelipte imanlıyım kafası yapmayın zaten sizin imanınızın da birşey olacağı yok gidin bilgili amcalarınıza blackpink yazınca çıkan ilk fotoğrafı gösterin eminim onlarda beğenecektir.

7
71
yanıtYanıtla
Galaxy Wolf:

Bir blink olarak şunu söylemek istiyorum ki blackpink bizi bırakmaz, çünkü onlar antileri ne kadar fazla olsalar bile bizim için ayakta durmaya çalışan 4 kraliçe biz onlar için onlar da bizim çabalıyor benim güvenim sonsuz z

50
10
yanıtYanıtla
beren günaşan:

BUNU BİR BLİNK OLARAK SÖYLÜYORUM BLACKPINK AYRILMAYACAK NEDEN ÇÜNKÜ DAHA YG İLE ANLAŞMALARI BİTMEDİ

50
8
yanıtYanıtla
Lalissa:

Lisa çok güzelmiş

36
13
yanıtYanıtla
blinkeuphoria:

Gerçekten güzel ve saygılı bir haber olmuş. Ayrıca tanımayan olursa diye tanıtmanızda gayet hoş. Şahsen ben haberi beğendim, daha çok böyle ön yargısız haber olsa keşke...

25
6
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

Güzel ama haber iyi değil ayrılmamalılar

yanıt16
yanıt4
•CUPCAKE LİLİ•:

Ya bak haber güzel güzelde bu blackpink kimdir haberi gibi olmuş biz dağılıyomu onu merak ederken siz gidip... kanalıma güzel bi video çıkacak diye heycanlanmıştım

8
12
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title