Haberler

    Birol: Yüksek Petrol Fiyatı Sürdürülemez

    ABD’de Cuma günü Baker Hughes tarafından 5-12 Nisan tarihleri arasında açıklanan petrol kuyu sayıları 3 adet azalarak 1.022 adete geriledi. Veri sonrası petrol fiyatlarında bir miktar gerileme kaydedildi. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, 70 dolar/varil seviyesinin üzerinde petrol fiyatının global talepte büyümeye zarar verdiğini ve bu yıl talepte büyümenin yavaşlaması tehdidi yarattığını vurguladı. Birol […]The post Birol: Yüksek petrol fiyatı sürdürülemez appeared first on Enerji Enstitüsü.

    ABD'de Cuma günü Baker Hughes tarafından 5-12 Nisan tarihleri arasında açıklanan petrol kuyu sayıları 3 adet azalarak 1.022 adete geriledi. Veri sonrası petrol fiyatlarında bir miktar gerileme kaydedildi.

    Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, 70 dolar/varil seviyesinin üzerinde petrol fiyatının global talepte büyümeye zarar verdiğini ve bu yıl talepte büyümenin yavaşlaması tehdidi yarattığını vurguladı.

    Birol petrol fiyatlarının bu seviyede kalmasının özellikle Çin, ABD ve Hindistan'ın petrol talebine zarar verdiğini bunun sürdürülemez olduğunu ifade etti. Petrol talebinde azalma yaşanması halinde fiyatlarda da düşüş görülebilir.

    The post appeared first on .

    Kaynak: Enerjienstitusu.com / Sektörel

    Amerika Birleşik Devletleri Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title