Haberler

Sivaslı iş adamı yaptığı yurt dışı seyahatlerinden aldığı bibloları çalışma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor

Güncelleme:

Sivaslı iş adamı yaptığı yurt dışı seyahatlerinden aldığı bibloları çalışma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyorSİVAS Sivaslı iş adamı yaptığı yurt dışı seyahatlerinden aldığı bibloları çalışma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor.

Sivaslı iş adamı yaptığı yurt dışı seyahatlerinden aldığı bibloları çalışma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor

SİVAS Sivaslı iş adamı yaptığı yurt dışı seyahatlerinden aldığı bibloları çalışma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor. Sivas'ta 40 çalışanı bulunan bir medikal firmasının sahibi olan Mehmet Gürbüzer ilginç çalışma ofisi ile dikkat çekiyor. Birçok şehir, kıta ve ülkeye seyahat düzenleyen Gürbüzer, bu seyahatleri sırasında aldığı bibloları çalışma ofisinde koleksiyon olarak sergiliyor. Gürbüzer çalışma ofisini koleksiyon sergilediği yerden çok anılarını biriktiği yer olarak görüyor. Ofisini ziyaret edenlerin ilgisini çekiyor.

"Odamı güzelleştiriyorum"

Gürbüzer, Özellikle uzak doğu seyahatlerini çok sevdiğini belirtip., " Özellikle yurt dışı seyahatlerim çok fazla oldu. Yurt dışı seyahatlerimde bir şeyler alırken, bir baktım koleksiyona dönüşü verdi. İnsanların hoşuna gittiğini gördü. Çok fazla yurt dışı seyahatlerim oluyor. Özellikle uzak doğuyu çok seviyorum, uzak doğudan, Avrupa'dan ve birçok ülkeden bir şeyler alıp getirdim. Dolaysıyla böyle bir şey oluştu ve bende bunları düzenli bir şekilde sergilemeye çalışıyorum, odamı güzelleştiriyorum. Bir amaçtan çok, kendi kendine oluşan koleksiyon gibi oldu. Hepsinin benim için önemi şöyle; her gittiğim yerden birer anı özelliği var. Hangi ülkeye gitmişim, Kamboçya' ya gitmişim, Endonezya' ya gitmişim, Çin'e gitmişim, Filipinlere gitmişim buralardan bir şeyler aldım. Tabi bunları aldığım için oraların hatıraları oldu. Şimdi her baktığım yerde her baktığım objede gittiğim yerleri hatırlıyorum. Bu da güzel bir şey, hoşuma gidiyor. Koleksiyon yapmaktan daha çok anılarımı bir arada biriktirdim diyebilirim " dedi.

"Kişiliğimin odama yansıması"

Kendisini ziyaret eden kişilerin ofisini çok beğendiğini belirten Gürbüzer, "Çevremde ki insanlarda benim renkli bir kişiliğim olduğunu söylerler. Odamın da böyle renkli olması, kişiliğimin odama yansıması olarak düşünülebilir. Çalışanların da içinin açılacağı ışıl ışıl bir ofis, Dolaysıyla çalışan insanlar, güzel bir ortamda çalıştıklarında onların veriminin artacağını düşünüyorum. Benim kendi veririm de artıyor. Odama geldiğim zaman, mutlu oluyorum insanlar gördükleri zaman beğeniyorlar. Dolayısıyla bir taraftan gittiğim yerlerin anılarını toplamak, onları anımsamak diğer taraftan güzel görüntülerin olduğu bir ofiste çalışmak iyi bir şey " diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title