Haberler

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full HD izle! Bir Zamanlar Çukurova 130. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm yayınlandı! ATV Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm izleyemeyenler Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle linki araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam büyük beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 129. bölümü yayınlandı. ATV Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm izleyemeyenler Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha'nın silahını doğrulttuğu Hakan, tüm gerçekleri anlatır ancak Züleyha'yı ikna etmeyi başaramaz. Hakan hisselerin devrini sağlayacak belgeyi imzalamayınca Züleyha tetiği çeker… Betül'ün kurduğu oyun meyvelerini verir ve icra memurları konağın kapısına dayanır. Büyük şaşkınlık yaşayan Züleyha gerekli parayı bulup konağı kurtarmaya çalışırken, Hakan elinde para dolu bir çanta ile çıkagelir.

Fekeli'nin ölümünün ardından anlaşmanın artık geçersiz olduğunu söyleyen Müjdat, Kerem Ali üzerindeki haklarından feragat etmek için 10 milyon para talep eder. Avukatları ile birlikte konağa gelen Müjdat, parasını alıp haklarından feragat eder ancak bu sırada Kerem Ali'nin kaybolması ortalığı karıştırır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full HD izle! Bir Zamanlar Çukurova 130. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NEDİR?

Bir Zamanlar Çukurova, TIMS&B imzalı, ilk bölümü 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı aşk, dram, aksiyon ve tarihi türdeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan yer almaktadır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

  • Züleyha Yaman (Hilal Altınbilek): İstanbul'da bir terzidir.
  • Hakan Gümüşoğlu/Mehmet Kara (İbrahim Çelikkol): Lojistik bir firmanın sahibidir.
  • Fikret Fekeli/Yaman (Furkan Palalı): Adnan Yaman'ın gayrimeşru oğludur.
  • Lütfiye Duman (Hülya Darcan): Fikret'in teyzesidir.
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Bir Zamanlar Çukurova Atv Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title