Haberler

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm full HD izle! Bir Zamanlar Çukurova 124. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm yayınlandı! ATV Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm izleyemeyenler Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak haberimizde...

ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam büyük beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 123. bölümü yayınlandı. ATV Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm izleyemeyenler Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATVBir Zamanlar Çukurova 123. bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çolaklar, Züleyha'nın peşini bırakmıyor

Züleyha, Çolakların kurduğu kumpasın kurbanı olur. Çolak'ın adamları zorbalıkla Züleyha'yı kaçırır. Korku dolu anlar yaşayan Züleyha'nın imdadına Hakan yetişirken, hiç beklenmedik bir olay meydana gelir. Çolaklar arasında çıkan tartışmada Özhan silahını kullanır.

Fikret duygularına yeniliyor

Fikret duygularını daha fazla içinde tutamaz ve Züleyha'nın karşısına çıkıp ona aşık olduğunu itiraf eder. Fikret'in itirafı karşısında Züleyha ne yapacağını bilemez. Diğer yandan zor günlerinde Züleyha'yı yalnız bırakmayan Hakan, aradaki buzları eritme fırsatı yakalar.

Hakan, Vahap engelini ortadan kaldırabilecek mi?

Abdülkadir'i kaçıran Fikret, olanları Hakan ve Züleyha'ya anlatır. Abdülkadir'in foyasını ortaya çıkaran Fikret, bu kez Mehmet Kara'nın peşine düşerken, Hakan, ortak çıkarları için Abdülkadir'le anlaşma masasına oturur. Abdülkadir ve Hakan'ın önündeki en büyük engel olan Vahap, herkes için büyük bir tehlike oluşturur.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm full HD izle! Bir Zamanlar Çukurova 124. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NEDİR?

Bir Zamanlar Çukurova, TIMS&B imzalı, ilk bölümü 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı aşk, dram, aksiyon ve tarihi türdeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan yer almaktadır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Züleyha Yaman (Hilal Altınbilek): İstanbul'da bir terzidir.

Hakan Gümüşoğlu/Mehmet Kara (İbrahim Çelikkol): Lojistik bir firmanın sahibidir.

Fikret Fekeli/Yaman (Furkan Palalı): Adnan Yaman'ın gayrimeşru oğludur.

Lütfiye Duman (Hülya Darcan): Fikret'in teyzesidir.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Bir Zamanlar Çukurova Atv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title