Haberler

Bilal Erdoğan, TOGEM-DER'in Cemre Çarşısı'nı gezdi

Güncelleme:

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) tarafından "sıfır atık" temasıyla düzenlenen "Cemre Çarşısı" etkinliğini ziyaret etti.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) tarafından "sıfır atık" temasıyla düzenlenen "Cemre Çarşısı" etkinliğini ziyaret etti.

Bilal Erdoğan, Ataşehir Grand Sheraton Hotel'de düzenlenen etkinlik kapsamında kurulan stantları, TOGEM-DER Yönetim Kurulu Üyesi olan eşi Reyyan Erdoğan ile birlikte gezdi.

Etkinlik alanında görevli ve ziyaretçilerle sohbet eden Erdoğan, stantları tek tek gezerek, ürünlere ilişkin bilgi aldı.

Etkinlikte Erdoğan'a TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran da eşlik etti.

Gezdiği stantlara da hediyeler veren Erdoğan, daha sonra basın mensuplarına etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bilal Erdoğan yemek pişirdi

Bilal Erdoğan, etkinliğin geçen seneki "sıfır atık" temasının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Hem sıfır atık hem de bu sıfır atığın sadece çöpleri dönüştürmeye göndermekten ibaret olmadığının, evde de hayatımızın parçası olduğunun, özellikle ev hanımlarına ve tabii ki beyefendilere anlatılması yönüyle zaten bir değeri var. Bu duyarlılığın artması aslında bu israf ekonomisi dediğimiz bizi her yönüyle kuşatmış olan pradigmadan çıkmak ve daha tasarruflu, doğaya, dünyaya, çevremize saygılı yaşamak burada verilmeye çalışılan temel mesaj bu. Benzer çalışmalardan da temel farkı bu. Bu sene tabii çok yakın zamanda şehitlerimiz oldu. Ülkemizin ciddi mücadelelerle karşı karşıya kaldığı bir dönemde, tarih örtüşmüş oldu. Öyle olunca da TOGEM-DER yetkilileri sağ olsunlar bu sene gelirlerin İdlib'deki şehit ve gazilerimizin ailelerine bağışlanması kararını aldı. O da bu ayrıca anlam ve değer katmış oldu. İnşallah o duyarlılıkla burada hem hayatımıza bu israf ekonomisine karşı duruşla anlam katmak hem de şehitlerimizin ailelerine bir görev ifa etmek anlamında Cemre Çarşısı iki hedefe de hizmet etmeye çalışıyor. İnşallah bugün gelenler de bunu yerine getirmiş olacaklar. Ben bütün TOGEM-DER yönetimine, burada gayret gösteren arkadaşlarıma ve katılımcılara teşekkür ediyorum."

Daha sonra Erdoğan, önlük giyerek ünlü şef Claudio Chinali ile mutfağa girdi. Mutfakta Erdoğan ile Chinali, sıfır atıksız malzemelerden üretilen "Passatelli" yemeği için kolları sıvadı.

Bilal Erdoğan, bu sırada daha önce bir süre yaşadığı İtalya'nın yemek kültürüne ilişkin de katılımcılarla bilgi paylaştı.

Cemre Çarşısı'nda tekstilden ev aksesuarına kadar 100'ü aşkın marka yer aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle düzenlenen etkinlikte, tekstilden ev aksesuarına kadar 100'ü aşkın marka yer aldı.

Etkinlikte ünlü şefler Claudio Chinali, Eyüp Kemal Sevinç, Sinem Özler, Gürkan Şef, Emine Beder ve Elif Korkmazel mutfakta geri dönüşüme dikkati çekmek amacıyla workshoplar düzenledi.

Modacı kardeşler Ezra-Tuba Çetin de yüzde 100 sıfır atıktan tasarladığı elbiselerle çarşıda yer aldı. Ayrıca, Tuvana Büyükçınar ile Hakan Akkaya'nın çevreci tasarımları da doğaya ve geleceğe sahip çıkmak için çarşıda sergiledi.

Etkinlikte araştırmacı-yazar Mehmet Fatih Çıtlak, eczacı Hülya Kayhan, model Tülin Şahin, sunucu Ebru Akel ve Nur Viral, Dr. Ümit Aktaş, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ile sağlıklı yaşam uzmanı Gül Kaynak da söyleşiye katıldı. Etkinlik bugün akşama kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Bilal Erdoğan Sheraton Otel Ataşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title