Haberler

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık gündemde! Yıldız isimle de yollar ayrılabilir!

Güncelleme:

Orta sahaya yapılan takviyeler sonrasında Beşiktaş'ta bir yıldız isimle daha yolların ayrılması mümkün. Çıkan iddialara göre geldiği günden beri istikrar yakalayamayan Oğuzhan Özyakup ile yollar ayrılabilir. Pjanic, Teixeira gibi isimler ile anlaşan Kartal, 11 planlarında olmayan Oğuzhan Özyakup ile yollarını ayırabilir.İşte Detaylar...

Beşiktaş'ta yapılan transferler sonrası taraftar oldukça mutlu olurken, Lens, Ljajic, gibi faydalı olmayan ancak yüksek maaş alan futbolcular ile yolların ayrılması gündemde bu isimlerin arasında bir isim daha katıldı. Çıkan iddialara göre 2012 yılından beri Beşiktaş forması giyen ve bir türlü bekleneni veremeyen Oğuzhan Özyakup ile yollar ayrılabilir.

OĞUZHAN ÖZYAKUP GİDİYOR MU?

Sivasspor'un da gündeminde olan ve 2012'den beri Beşiktaş'ın formasını giyen Oğuzhan Özyakup ile Beşiktaş'ın sözleşmesini feshedilmesi gündemde. Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği isim ile ilgili Sivasspor'un talip olmasının ardından oyuncunun ayrılması konuşulmakta. Uzun zamandır Beşiktaş'ta olmasına karşın bekleneni veremeyen Oğuzhan Özyakup ile ilgili kesin karar şu an için belli değil ancak yakın zaman içerisinde Oğuzhan ile ilgili nihai karar verilebilir.

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık gündemde! Yıldız isimle de yollar ayrılabilir!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title