Haberler

Beşiktaş'ta Delgado İle Sözleşme İmzalandı - Beşiktaş, İsviçre'de 3 Yıllık Sözleşme İmzalattığı Arjantinli Futbolcuyla, Mukavele Yaptı

Beşiktaş, İsviçre'de dün 3 yıllık sözleşme imzalattığı İsviçre Ligi takımlarından FC Basel'de oynayan Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, İsviçre'de dün 3 yıllık sözleşme imzalattığı İsviçre Ligi takımlarından FC Basel'de oynayan Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado ile sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, genel sekreter Kenan Öner ile Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Ülker spor Kulübü Başkanı Ali Doğan'ın katıldığı törenle Delgado, kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

-AKSU: ''BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK''-

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, bugün Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Sponsor desteğiyle bir futbol takımı futbolcu aldı'' dedi.

Aksu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Beşiktaş için büyük bir günün yaşandığını ifade ederek, ''Özellikle uzun zamandır beklediğimiz, taraftarların heyecanla ve sabırsızlıkla beklemesinden öte Türk spor tarihinde ilki gerçekleştirdik. Bir sponsorlukla futbol takımı bir oyuncuyu renklerine bağladı. Bundan dolayı Ülker ve Cola Turka'ya teşekkür ediyorum. Ülker Grubu Onursal Başkanı Sabri Ülker, yönetim kurulu başkanı Murat Ülker ve iyi bir Beşiktaşlı olan Ali Doğan'a teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Spor camiasında bir ilke vesile olduklarını kaydeden Murat Aksu, şunları söyledi:

''Her zaman ilklerin takımı olan Beşiktaş olarak gurur duyuyoruz. Delgado için fazla lafa gerek yok. Bir aydan fazladır yazılıp çiziliyor. UEFA Kupası'nda geçen sezon en çok gol atan bir oyuncu. 5-6 kulübün transfer listesinde yer alan bir oyuncuydu. Kulübümüze kazandırdığımız için gururluyuz. Kendisi diğer transferler gibi doğuştan Beşiktaşlı değil ama dün havalimanında taraftarları gördü ve ''Yüreğim Beşiktaş sevgisi ile atıyor. Bu destek ve sevgiyle çok iyi işler yapacağım' dedi. İyi bir transfer yaptık.''

-DOĞAN: ''ÖNEMLİ BAŞARI BEKLİYORUZ''-

Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Ülkerspor Kulübü Başkanı Ali Doğan ise bu yıl Türk spor tarihinde devrim yaptıklarını ve Beşiktaş'tan uluslararası çapta başarı beklediklerini söyledi.

Doğan, sponsorluğun çapının değiştiğini dile getirerek, ''Türkiye'de bir promosyon olayı yaşandı. Değişimin, dönüşümün öncülüğünü yaptık. Ülker Grubu, bundan sonra da Türk sporunun daha ileriye gitmesi için destek verecek. Kendimizle yarışmak yetmez. Avrupa ve dünyayla yarışacak kulüplerimiz var. Bunlara destek olmalıyız. Ülker, milli bir kuruluş ve dünya markasıdır. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor bu ülkenin milli kuruluşlarıdır. Bu dayanışmayı zaten kurum olarak Anadolu'nun 77 kulübüne veriyoruz. İlk defa büyük kulüplerle anlaşmanın içine girdik. Sponsor olduğumuz kuruluşlar büyük çapta olmalı. Beşiktaş'tan da uluslararası düzeyde mücadele bekliyoruz'' dedi.

Doğan, ''Beşiktaş ileriye dönük, genç bir takım kurdu. Bu çabanın Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

-DELGADO: ''YAKLAŞIM, TRANSFERİMDE ETKİLİ OLDU''-

Beşiktaş'ın yeni transferi Delgado ise özellikle kulüp ikinci başkanı Murat Aksu ve diğerlerinin yaklaşımının transferinde etkili olduğunu söyledi.

Arjantinli oyuncu, kendisine karşı çok pozitif yaklaşımın olduğunu belirterek, ''İlk dikkatimi çeken ve en çok hoşuma giden, kararımdaki en etkili olan Murat Aksu ve diğerlerinin yaklaşımıydı. Zaten Beşiktaş Kulübü ile anlaşmış olmamıza rağmen Basel kulübüyle ufak tefek pürüzler vardı. Oların halledilmesini bekledik'' dedi.

Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu kaydeden yeni transfer, ''Daha ilk gelişimde çok etkilendim. Taraftarların havalimanında beklemesini tahmin etmiyordum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok büyük kulübe geldiğimi biliyorum. Teknik direktör Jean Tigana'ya da teşekkür ediyorum. Kendisi gerçekten benim buraya gelmemi çok arzuladı. Gelmemdeki en büyük neden onun beni ısrarla istemesidir. Çok çalışarak en iyisini vermek istiyorum. UEFA Kupası'nda ileriye gitmek istiyoruz. Türkiye'de de şampiyon olacağımıza inanıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

-10 NUMARALI FORMAYI GİYECEK-

Delgado'nun imza törenine basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Arjantinli oyuncunun transferinde etkili rol oynayan Ali Doğan, Ülker Grubu'nu temsil ederken, imza sonrası Murat Aksu, Ali Doğan ve Delgado, hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

Arjantinli oyuncu, daha sonra 10 numaralı Beşiktaş formasıyla sahaya çıkarak, basına görüntü verdi.

Beşiktaş'ta geçen sezon 10 numaralı formayı, yeni sezonda İddaa Lig B takımlarından Etimesgut Şekerspor'da oynayacak olan Sergen Yalçın giyiyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title