Haberler

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Kayserispor maçı şifresiz mi?

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupasi (ZTK) çeyrek final maçı, Beşiktaş - Kayserispor bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi ve maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupasi (ZTK) maçı heyecanla beklenen müsabakada Beşiktaş - Kayserispor karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Beşiktaş - Kayserispor maçı şifresiz mi? Beşiktaş - Kayserispor maçı hakemi kim? Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırılıyor. Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Kayserispor maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

02-03-2022 BEŞİKTAŞ VS KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Beşiktaş ile Kayserispor arasındaki Ziraat Türkiye Kupasi (ZTK) maçı, A Spor kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI A SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ GÜN?

Beşiktaş-Kayserispor Maçı, 02 Mart Çarşamba günü oynanacak.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş-Kayserispor Maçı, saat 20:30 başlayacak.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Beşiktaş ve Kayserispor, karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupasi (ZTK) Çeyrek Final maçı, İstanbul'da, Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kayserispor Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title