Haberler

Benim Adım Melek 52. bölüm full izleme linki! Benim Adım Melek son bölüm tek parça full izle! Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

TRT1 Benim Adım Melek dizisi yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Büyük beğeni toplayan Benim Adım Melek dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. İşte, Benim Adım Melek son bölüm tek parça full izleme linki ve Benim Adım Melek 52. bölüm full izleme linki! Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurguluyor. Dizi, ana karakter Melek'in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor. Dizinin baş rollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. Benim Adım Melek, bu akşam 52. bölümüyle ekranlara geldi. İşte, Benim Adım Melek son bölüm tek parça full izleme linki ve Benim Adım Melek 52. bölüm full izleme linki! Peki, Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BENİM ADIM MELEK 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT1 BENİM ADIM MELEK FULL KESİNTİSİZ İZLEME LİNKİ!

Karadağlar konağında Melek, oğlu Seyitali'nin doğum günü için herkesi davet eder. Tüm aile toplanır. Seyitali'nin doğum günü organizasyonu Halil ve Alpay arasındaki gerilimi gittikçe tırmandırır. Bu gerginlik Kerem'e de sıçrar. Kenan, Alpay'ın çevirdiği dolapları anlamaya başlar. Alpay'a engel olmaya çalışacaktır. Kendince çözüm yolları arar.

Zümrüt konakta Ömer ve Defne'ye rahat vermez. Ama Vildan artık Zümrüt'e dişini göstermeye başlar. Zümrüt bu durumdan rahatsızdır. Kayınvalideler karşı karşıya gelir. Defne artık taraf seçmek zorundadır. Melek de artık Halil'in ondan bir şeyler gizlediğini sezer. Cumali oğlunu kara kara düşündüren ve onu evlenmekten alıkoyan sebebin peşini bırakmaz. Cumali, oğlunun ve kendisinin başındaki derdi öğrenebilecek mi? Konak ve han Alpay'ın mı olacak?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Benim Adım Melek Nehir Erdoğan Kutsi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title