Haberler

Benim Adım Melek 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 36. bölüm izle! Benim Adım Melek konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme:

Benim Adım Melek 2. sezona bomba gibi başladı. Reytinglerde yüksek sıralara çıkan Benim Adım Melek dizisi heyecanla bekleniyor. Peki Benim Adım Melek 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 36. bölüm canlı izle! Benim Adım Melek konusu nedir?

TRT 1'in sevilen yapımlarından birisi de Benim Adım Melek dizisidir. Benim Adım Melek 36. bölüm fragmanı izle! Benim Adım Melek 37. bölüm fragmanı çıktı mı? Benim Adım Melek canlı izle! Benim Adım Melek oyuncuları kimlerdir?

BENİM ADIM MELEK KONUSU NEDİR?

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek'in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne'nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 36. bölüm izle! Benim Adım Melek konusu nedir, oyuncuları kimler?

BENİM ADIM MELEK 37. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Benim Adım Melek bugün 21 Ekim Çarşamba 36. bölümü ile ekranlara gelecek. Bölüm bittikten sonra 37. bölüm fragmanı yayınlanacaktır. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Takipte kalabilirsiniz.

Benim Adım Melek 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 36. bölüm izle! Benim Adım Melek konusu nedir, oyuncuları kimler?

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Karadağlar yaprak dökümü yaşarken, Seyit Ali gidenler karşısında ne yapacaktır?

Melek onu evden attırdığı için Seyit Ali'ye hesap soracaktır. Mithat ailesi ve ablası için bir çözüm düşünmektedir. Kenan bunu fırsat olarak görüp harekete geçer. Melek, dağılan aileden kendini sorumlu tutmaktadır. Bu suçluluk hissi onu bir kez daha babasının karşısına çıkarır. Aslı ve Kerem'in ilişkisi ilerlerken ikili baba acıları üzerinden ortak bir paydada buluşur. Ömer'in yemin töreni yaklaşmaktadır. Defne ona bir hediye göndermeye karar verir.

Alpay çocuklar için istediği gibi bir ev bulur ancak onun konuşmasına kim kulak misafiri olmuştur? Kendini ailenin dışlanan çocuğu olarak gören Mahmut'un planı işe yarayacak mıdır? Halil Zümrüt'e karşı Melek'i savunmaktadır. Üstü örtüldü sanılan hangi gerçekler su yüzüne çıkacaktır?

Benim Adım Melek 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 36. bölüm izle! Benim Adım Melek konusu nedir, oyuncuları kimler?

BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI KİMLER?

Nehir Erdoğan : Melek

Kutsi : Halil

Kaan Çakır : Alpay

Şerif Sezer : Nefise

Mustafa Mert Koç : Ömer

Rabia Soytürk : Defne

Ulvi Kahyaoğlu : Kerem

Ece Özdikici : Funda

Hande Kaptan : Kadriye

Muharrem Türkseven : Mahmut

Poyraz Ar : Seyit Ali

Mehmet Çevik : Seyit Ali Karadağ

İsmail Açıl : Adnan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nehir Erdoğan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title