Haberler

Başkent Üniversitesi Ücretleri

Güncelleme:

Özel üniversite tercihlerinde üniversite adayları için önemli kriterlerden birisi de adayın tercih yapacağı bölümün ücretleridir. Bir vakıf üniversitesi olan Başkent Üniversitesi ücretleri en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Başkent Üniversitesi ücretleri merak ediliyor. Özel üniversite tercihlerinde üniversite adayları için önemli kriterlerden birisi de adayın tercih yapacağı bölümün ücretleridir. Bir vakıf üniversitesi olan Başkent Üniversitesi ücretleri en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte, Başkent Üniversitesi ücretleri...

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÜCRETLERİ

Başkent Üniversitesi güncel ücretleri hakkında bilgi almak için Başkent Üniversitesi resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA BİLGİLER

Vizyon: Başkent Üniversitesinin vizyonu uluslararası bir marka olarak ileri sağlık uygulamalarının her alanında bilimsel üretime dayalı üst düzeyde öğretim yapan ve bunu çağdaş medeniyet çizgisinin üzerinde yer alma yolunda toplumsal katma değere dönüştürerek sunan bir yuva olmaktır.

Misyon: Bilimin nesnelliğini benimseyen, ulusal bilince sahip, araştırıcı, sorgulayıcı, üretken, akla ve bilime saygılı, çözümleyici ve bütünleştirici düşünce yapısına sahip, insan ve çevre haklarına duyarlı, evrensel hukuka saygılı, yaratıcı ve yenilikçi, ayrıca Atatürk İlkelerine bağlı bireyler yetiştirmek; eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve bilimi yayma etkinlikleri aracılığıyla Türk toplumunun teknolojik, sosyo-ekonomik ve kültürel düzeyinin yükseltilmesine, insan sağlığının iyileştirilmesine, insan ve çevresel haklarının geliştirilmesi ve korunmasına, topluma hizmetin yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır.

Lisans taban puanlarına YÖK'ün sitesinden ulaşabilirsiniz.

Üniversitelerin güncel ön lisans programları hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Gündem - ADV Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title