Haberler

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK " CADDE CADDE SOKAK SOKAK HER NOKTADAYIZ"

Güncelleme:

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK " CADDE CADDE SOKAK SOKAK HER NOKTADAYIZ"Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vekili Tutuk'a, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de eşlik etti.

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK " CADDE CADDE SOKAK SOKAK HER NOKTADAYIZ"

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vekili Tutuk'a, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de eşlik etti. Yalova Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Vekili Tutuk; "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizin her noktasına ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz ve götürmeye de devam edeceğiz. Ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bizde Milletvekilimiz Meliha Akyol ve Başkan Yardımcım Fatih Şahin ile birlikte bu çalışmaları yerinde inceleyip müdürlerimizden bilgiler aldık. Şu anda devam eden çalışmalarımız arasında Rasim Koçal Caddesi'nde 1800 m2 taş çalışmamız başladı. Biliniyor ki bu caddemize yıllar sonra hizmeti götürerek asfaltlamasını gerçekleştirdik. Şimdi ise kaldırımlarını yapıyoruz. Yeni yapılan sanayimiz içinde 4000 m2 parke taşı döşemesi devam ediyor. Bununla birlikte Hüseyin Altan Caddesinde yol genişletmesi, Karatepe mevkinde ve Bağlarbaşı Mahallemiz de toplam 8 km'lik yeni yol açılması çalışması sürüyor. Yakup Acar Caddesi bağlantı yollarında su kanal çalışmamız başladı" dedi. Başkan Vekili Tutuk 'Her Noktada Varız'

Büyük veya küçük sorun demeden her noktada Yalova Belediyesi'nin çalışmalarını vatandaşların gördüğünü belirten Başkan Vekili Tutuk; "Yapmış olduğumuz özveriyi ve çalışmaları vatandaşların yüzündeki tebessümden görüyoruz. Onlar bizlere mutluluklarını ilettiklerinde Yalova Belediyesi olarak daha çok çalışmak ve bu şehre daha çok yatırımlar katmak istiyoruz. Büyük, küçük demeden bu yönde gerek üst gerek ise alt yapı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Mesela Samur ve Kale Sokak da parke sökümü bitiminin ardından yeni parke yol yapımına başlayacağız. Şehir merkezimizde muhtelif noktalarda asfalt ve yama işlemlerimiz aralıksız devam ediyor. Şehit Osman Altınkuyu Caddemizde kaldırımların bitimiyle birlikte yeni asfaltlamaya geçeceğiz. Kısacası şehrin en başından en sonuna kadar cadde, cadde, sokak, sokak şehrimiz için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Meliha Akyol Fatih Şahin AK Parti Yalova Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title