Haberler

Basen neresi oluyor? Basen bölgesi neresi? Vücutta basen neresidir? Basen neresi resimli!

Güncelleme:

Basen bölgesi neresi olduğu sıklıkla merak edilen konular arasında yer alıyor. Ülkemizde özellikle birçok insanın merak ettiği vücutta basen neresi ve basen bölgesi neresi olduğu araştırılıyor. Basen neresi resimli bir şekilde araştıran vatandaşlar, basen bölgesi neresi olduğu sorusuna yanıt arıyor. Peki, basen neresi oluyor? Vücutta basen neresidir?

Vücudumuzda basen neresi kalça neresi ve basen neresi olur vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Basen nedir ve nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Basen bölgesi neresi, vücutta basen neresi olduğu, basen kısmı neresi kadın ve erkekler tarafından araştırılıyor. Basen kelimesinin anlamı leğen, leğen kemiği ya da kalça anlamlarına gelmektedir. Basen neresi oluyor? Basen bölgesi neresi? Vücutta basen neresidir? Basen neresi resimli! Detaylar haberimizdedir…

BASEN NERESİ?

Basen kelimesi leğen, leğen kemiği ya da kalça anlamına geliyor. Basen insanlarda bel kısmının altında bulunan kalça kemiğine denilmektedir. Basen neresidir sorusuna yanıt arayanlar için, bacak ve kalça genişlemesi olarak bilinmektedir. Genellikle vücut yapısındaki genetik özelliklerden kaynaklanan basen bölgesi beslenme ve spor ile şekillenir. Bu sebepten dolayı basen bölgesini eritmek veya genişletmek yaşam düzenine göre değişir.

Basen neresi oluyor? Basen bölgesi neresi? Vücutta basen neresidir? Basen neresi resimli!

BASEN BÖLGESİ NERESİ?

Basen bölgesi neresi olduğunu merak edenler için, basen bölgesi kadınlarda vücuttaki istenmeyen kiloların bulunduğu yer olarakta biliniyor. Basen bölgesi neresi ve basen neresi resimli olarak araştıran vatandaşlar, basen neresi kalça neresi merak ediyor. Bazı insanlar basen bölgesi genetik olarak geniş olurken diğerlerinde ise kilo alımına göre değişiklik gösterir. Ayrıca kilodan bağımsız bazı kadınlarda genetik olarak basen bölgesi geniş olabilmektedir. Bu durum vücudun kendine özel yapısıyla ilişkilendiriliyor.

BASEN NASIL ÖLÇÜLÜR?

Basen bölgesi nasıl ölçülür, kalça bel ile bacak arasında bulunan ve popo diye ifade edilen kısma denir. Bulunan bu bölgenin geniş yerinden alınacak ölçü kalça ölçüsünü verilecektir. Mezuranın bir tam tur uygulanarak kalça üzerinden yapılır. Basen ise kalçanın üzerinde kalan karın ve göbek bölgesidir. Kilo alımlarında kendini ilk gösteren yerler basen bölgeleri olur. Basen bölgesi ölçümü kıyafet dikiminde, spor yapanların veya vücuduna dikkat edenlerin özellikle doğru ölçümü önemlidir.

Basen neresi oluyor? Basen bölgesi neresi? Vücutta basen neresidir? Basen neresi resimli!

VÜCUTTA BASEN NERESİDİR?

Vücutta basen bölgesi kalçanın hemen altında bacakların en geniş olduğu kısım olarak bilinir. Kalça bölgesi komple popo bölgesinin geniş olduğu alan diyebiliriz. Kalça bölgesi komple popo bölgesinin en geniş olduğu kısım, basen ise kalçanın hemen altında bacak bölgesinin en geniş olduğu kısımdır. Basen kalça bitiminin hemen altıdır. Poponun birkaç cm altında, bacakların üstünde başlar. Kalça ve basen bölgesi genelde kadınların vücut şekillendirmede en çok uğraştığı bölgelerdir. Kadınların çoğu kum saati görüntüsünü elde etmek için bel, basen ve kalça egzersizlerini sıklıkla yapmaktadır. İstenmeyen kiloların ve yağların toplandığı bu bölgede doğru spor ve beslenme ile istenilen sonuca varılır. Erkeklerde basen bölgesi kalçanın altı, bacakların en geniş kısmı olmak üzere kadınlardakiyle aynı bölgedir. Basen bölgesi kastedilirken erkek ve kadında aynı bölge kastedilir, ikisinde de aynı yere denk gelmektedir. Bacak başlangıcının hemen üst kısmı, kalçanın ise hemen alt kısmı basen bölgesidir. Bacakların en kalın olduğu kısım bu kısımdır.

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title