Haberler

BAKAN GÜL: KADINLARIN UĞRAMIŞ OLDUĞU HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Güncelleme:

KADINLARIN UĞRAMIŞ OLDUĞU HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kadına karşı şiddetle mücadelenin politika üstü, siyaset üstü, toplumun her kesiminin her alanda göstermesi gereken bir mücadele olduğunu belirerek, "Kadınların uğramış olduğu her...

KADINLARIN UĞRAMIŞ OLDUĞU HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kadına karşı şiddetle mücadelenin politika üstü, siyaset üstü, toplumun her kesiminin her alanda göstermesi gereken bir mücadele olduğunu belirerek, "Kadınların uğramış olduğu her türlü mağduriyetin ve şiddetin karşısında olmaya devam edeceğiz. " dedi.

Adalet Bakanı Gül, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul'daki Nef Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasındaoynanan özel maçı izledi. İki takımın oyuncularının, üzerinde "Kadına şiddete son diyoruz" ifadesinin bulunduğu pankartlarla sahaya çıktığı ve Fenerbahçe'nin 7-0 galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası açıklama yapan Bakan Gül, skor ne olursa olsun, kazananın kadınlar olduğunu söyledi. İki kadın futbol takımının 'kadına şiddete son' mesajıyla çok önemli bir etkinlik izlediklerini belirten Gül, "Ülkemizin iki köklü takımı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadın futbol takımı bu mesajı vermek üzere, bir toplumsal farkında oluşturmak üzere bu maç yapıldı. Kadına şiddete son verilmesi anlamında önemli bir mesaj verilmiş oldu. " dedi.

'ADLİYELERDE YALNIZ DEĞİLSİNİZ' DİYE BU ANLAMDA UYGULAMAYA KOYDUĞUMUZ PROJELER DE VAR

Her alanda kadına şiddetin karşısında olduklarını ve bu mücadeleyi her alanda, her zaman yapmak gerektiğini vurgulayan Adalet Bakanı Gül, bu konuda her türlü projeye destek verdiklerini ifade etti. Kadına şiddete karşı mücadelenin politika üstü, siyaset üstü, toplumun her kesiminin her alanda göstermesi gereken bir mücadele olduğunun altını çizen Bakan Gül, şunları söyledi:

"Kadına şiddete sıfır toleransla bu konuda farkındalık getiren bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Adalet Bakanlığı olarak 'adliyelerde yalnız değilsiniz' diye bizim bu anlamda birkaç yıldır uygulamaya koyduğumuz projeler de var. Kadınların uğramış olduğu her türlü mağduriyetin ve şiddetin karşısında olmaya devam edeceğiz. Ben emeği geçen iki futbol takımımızın yöneticilerini, oyuncularını tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Kadına yönelik şiddeti hiçbir zaman, hiçbir yerde görmemek, bir kadının bile suça maruz kalmadığı şiddete maruz kalmadığı bir dünya dileğiyle. "

Kaynak: Habermetre / Toplum

Abdülhamit Gül Siyaset Futbol Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title