Haberler

Babam ve Ailesi Heyecan Dolu Yeni Bölümüyle Geliyor

Güncelleme:

Babam ve Ailesi, 10. bölümüyle bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Babam ve Ailesi, yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Babam ve Ailesi 10. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Kanal D'nin beğenilen dizilerinden olan Babam ve Ailesi bu akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak. Babam ve Ailesi'nin 10. bölümünde Kemal ve Aziz'in çatışmanın sonucunda, ortaya büyük bir kaos çıkar. Nilgün ve çocuklar perişan bir haldedirler ve Macide yaşanan her şeyden Nilgün'ü sorumlu tutmaktadır. Macide'nin dindirilemeyen öfkesinin faturası, Nilgün ve çocuklarına kesilecektir; arka arkaya kötü sürprizler onları beklemektedir. Bu esnada Fadıl, Macide'yi şaşırtmaya devam eder. Suzan ise Macide'nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisindedir. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam verememektedir. Macide, Kemal'in hiç beklemediği bir çıkış yapacak ve onu imkansız bir seçime zorlayacaktır.

BABAM VE AİLESİ 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Suzan ve Nilgün'e, Kemal'in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal'le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal'e inanmak kolay değildir. Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi'nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ceyda Düvenci Ayça Bingöl Bülent İnal Kanal D Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title