Haberler

Baba yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba 15. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme:

Baba yeni bölüm fragmanı yayınladı mı ve Baba 15. bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler, Baba yeni bölüm fragmanı araştırıyor. Show Tv'de yayınlanan Baba dizisi yayınlandığı ilk bölüm itibariyle seyirciden tam not almayı başarmıştır. Peki, Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba hangi gün ve saat kaçta?

Show Tv'de yayınlanan Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları gündeme geliyor. Show Tv'de yayınlanan Baba dizisi başrol oyuncuları ile dikkat çekiyor. Başrollerinde, Haluk Bilginer, Ayda Aksel ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile seyirciler tarafından beğenildi. Baba yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba 15. bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler, Baba 15. bölüm fragmanı araştırıyor. Baba yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba hangi gün ve saat kaçta? Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba 15. bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizdedir…

BABA DİZİSİ KONUSU NE?

Başrollerinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile son yılların başarılı, genç oyuncusu Tolga Sarıtaş'ı buluşturan 'Baba' her Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleminin Çağrı Bayrak'ın rejisiyle buluşacağı dizi bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alacak. Şimdiden heyecanla beklenen diziden ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Saruhanlı ailesinin reisi Emin ile hapisten çıkan oğlu Kadir'in aile kavramı üstüne yaşadığı çatışmanın ipuçları yer alıyor. Birçok duyguyu bir arada yaşatacak bir Anadolu hikayesiyle Baba dizisi her Salı Show TV ekranlarında.

BABA DİZİSİ 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLEME LİNKİ!

BABA DİZİSİ HANGİ GÜN VE SAAT KAÇTA?

Baba dizisi yayınladığı ilk bölüm itibariyle gündemden düşmüyor. Seyircilerden tam not alan Baba dizisi Show Tv ekranlarında her Salı saat 150:00'da seyircisi ile buluşuyor.

BABA DİZİSİ OYUNCULARI

Haluk Bilginer : Emin Saruhanlı

Ayda Aksel : Fazilet Saruhanlı

Tolga Sarıtaş : Kadir Saruhanlı

Hakan Kurtaş : İlhan Karaçam

Özge Yağız : Büşra Kalkan Saruhanlı

Deniz Hamzaoğlu : Yaşar Saruhanlı

Taner Rumeli : Servet Saruhanlı

Damlasu İkizoğlu : Kübra Saruhanlı

Beril Pozam : Sevil Öztürk

Cem Uslu : Ceyhun Kömürcü

Yağız Saylağ : Yusuf Emin Saruhanlı

BABA DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Show Tv Baba Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title